![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
jak cos to te simsy sie nazywają osiedlowe zycie juz sie nie moge doczkeac kiedy bedą
|
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
Heh, czyli jednak wyjdzie 'Magia" do simsów. Jest częścią osiedlowego życia, na screenach w linkach w newsie na stronie www.thesims.pl dobrze widac kociołki, zamek, i jednoznaczne znaczki magii, oraz coś w rodzaju texturki wiedźmy (prawdopodobnie KOLEJNY SIM DZIWOLĄG^^)
|
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]() ![]() ALE PO CO ?! Czemu Maxis kopiuje pomysły ze starego dodatku do The Sims 1? Nie mogą wymyślić czegoś nowego i "świeżego"? Niby gra miała być symulatorem realnego życia -.- Na 100% nie kupię (ale jak nie kupię to będę miał brak w kolekcji xD, będzie ciężka decyzja) |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
A ja uważam, że magia to może być ciekawy pomysł. Pamiętam, że z Abrakadabry najbardziej podobały mi się pojedynki na tych takich kamieniach, super byłoby zobaczyć coś podobnego w 3D
![]() I jeszcze coś: http://simparool.nl/three/wp-content.../13%20copy.jpg Wibrujące łóżko!!! ZNOWU! xD Ostatnio edytowane przez arbuzuje : 09.06.2008 - 08:41 |
![]() |
![]() |
#86 |
Reputacja: 11
|
![]()
boze wibrujace łóżko XD. skoro az tak im brakuje inwencji twórczej mogliby wydać mini packa "najfajniejsze przedmioty z jedynki w 3D" i przestać się ośmieszać.
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
Wibrujące łóżko? Zle mi się kojarzy ...
Mogli zrobić dodatek w rodzaju "Gwiazdy" z jedynki, byłoby na pewno lepiej xD |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
Myślałem że sobie jaja robią z tą magią!
![]() Szkoda że nie działa ta strona simpatrool.nl, bo nie widziałem fotki tego łóżka ![]() Racja z tym "The Best of TS1", nawet sama okładka natychmiast przywodzi na myśl pierwszą serię ze względu na te krateczki z simami w tle (właściwie cieniami simów)... To było charakterystyczne w każdej okładce TS ![]() Ostatnio edytowane przez Szynszyl : 10.06.2008 - 16:13 |
![]() |
![]() |
#89 |
Reputacja: 10
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=3R2xj-lHxtY filmik z wibrującym łóżkiem
![]()
![]() |
#90 |
Guest
|