![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
napisz chociaż dlaczego
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Te Simki są.. ekhm, niezłe.
Na serio? Są niezłe, ale masz jeszcze mnóstwo rzeczy do poprawienia. Na tym forum trzeba zachwycać. |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
nicole3131 - bo nigdy stworzonymi Simkami nie gram, więc nie ma sensu marnować czasu na wprowadzanie je na parcelę.
kago-to-ja - nawet najwięksi mistrzowie musieli jakoś zacząć, nieprawdaż? proszę, abyś napisał/a, co przede wszystkim muszę poprawić? |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Oto Nicole. Jest to szczęśliwa Simka, która rok temu ukończyła studia. Kocha sport, więc przyjęła posadę nauczycielki W-F w szkole podstawowej. Jest sympatyczna i pomocna, lubi zawierać nowe znajomości. Bardzo dba o swoje zdrowie i jest wegetarianką. Mieszka w malutkim domku na Kwitnących Wzgórzach, z dala od zgiełku i hałasu. Niedawno jej chłopak, Alan, się jej oświadczył. Teraz głównym zajęciem Nicole jest planowanie ślubu.
[IMG]http://i31.************/wwkumx.jpg[/IMG] [IMG]http://i26.************/xfazjp.jpg[/IMG] Podoba się? ![]() Teraz zauważyłam, że zdjęcie twarzy jest fatalne - widać niebieski pasek z boku. Przepraszam za tę "usterkę"... Wiem, Nicole ma inne ubranie na jednej fotce i inne na drugiej :] Ostatnio edytowane przez Ellie : 12.06.2008 - 18:02 |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Co do usterki, żadnej nie zauważyłam :-) |
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Dziewczyno! Boże! To jest zmyślona historia jej życia ;/
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładna :-)
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Ładna? Są 3 Simki, nie tylko jedna
![]() |
![]() |
#20 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ocenię Nicole.
Jakoż nie podobają mi się murzynki, ale cóż, ta jest fajna. Jedynie mam wrażenie że ma nos duży... Ale oceniam na 8/10.
|
|