Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.06.2008, 15:17   #331
kotek23

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa... Jak się potoczyły?

Czy pamiętacie najbogatszego mieszkańca Lazurowej Promenady? Mirosława?
I rodzeństwo - Janke i Józka Moniak, także z Lazurowej Promenady?
Janka orzeniła się z Mirosławem. Mają trójkę dzieci. Mieszkają w Lazurowej Promenadzie w willi przy morzu.
Józek ma sklep z obrazami

Rodzina Przyjemniaczek:
Małżeństwo rozpadło się po zdradzie męża ze sprzątaczką. Teraz orzenił się z Niną Kaliente, zmieniłam mu aspiracje i ma z nią dziecko.
Teraz córki - Ta co kochała się w Marzycielu - poszła na studia razem z nim. Tam się zaręczyli. Gdy je skończyli pobrali się. Teraz mieszkają w pięknej willi w Miłowie i mają syna, Daniela, który jest na studiach

W rodzinie Marzycieli też trochę się zmieniło.
Dariusza ożeniłam z Kasandrą, po czym on z nią zerwał, bo przywróciłam mu pierwszą żonę. Teraz z nią jest i ma z nią córkę

To są rodziny, kórymi grałam i trochę jeszcze pamiętam.
Teraz prawie cały czas gram w Lauzurowej Promanedzie.

Zapraszam do mojego ZOO. =]
mycha352.mondozoo.com
Chcesz założyć własne ZOO?.
Napisz do mnie, na pewno pomogę. : )

kotek23 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.06.2008, 15:47   #332
Nati
Guest

Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

ja Dariusza Marzyciela połączyłam z moją simką Eweliną razem mają syna(na studiach), córkę(świeżo upieczoną nastolatkę) i słodkie bliźniaczki Sarę i Julię(niemowlaki, małe dzieci już niedługo), kiedy Ewalina urodziła bliźnaiczki popadła w depresje i jest to rodzina która gram najdłużej
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.06.2008, 15:03   #333
Kacpero221
Guest

A u mnie istna Moda na Sukces:
Biedak - Balbina jest z Andżeliką, a Błażej z Kasandrą Ćwir - Kasandra jest w ciąży (!). Damian jest (aktualnie) sam.
Ćwir - Mortimer z Esmeraldą Hak. Mają dziecko - córkę Natalię. A Dominik (czy jakoś tam) już jako dorosły flirtuje z Niną Kaliente.
Don - został sam. Za dużo flirtów na jeden raz.
Przyjemniaczek - Dariusz nie żyje (zginął w pożarze). A jego żona i córka nadal prowadzą samotne życie.
Dina - jest zaręczona z Tomaszem (?) Hakiem.
A innych nie ruszałem...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2008, 11:55   #334
shizeR
Guest

A ja wskrzesiłem męża Balbiny która urodziła małego Oskara i po raz czwarty jest w ciąży.
Marysia Przyjemniak urodziła kolejnego dzieciaczka o imieniu Ksawery, Daniel Przyjemniak
zginął wraz z córką Lilianą w pożarze. Marysi zrobiłem kolejnego męża i z nim właśnie jest ma Ksawerego.
Kasandra wyszła za Marzyciela i razem mają 6 dziecioków.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2008, 12:17   #335
Lorette

Reputacja: 11

Dawno nie grałam maxisowymi... Pamiętam, że Marzyciela ożeniłam z taką jedną moją simką, Szczepan sobie z nimi razem żyje... Ofelia Widmo przeszła na emeryturę, a ta jej wnuczka jest dorosła i czeka na śmierć babki, żeby przejąć majątek i się hajtnąć z Jaśkiem. Kiedyś jak grałam dawno, to Nine Kaliente ożeniłam z Donem, mieli dwie, śliczne córeczki, które później ożeniły się z jakimiś simami, aha jedna z Damianem Biedakiem, a ta druga nie pamiętam z kim. Ninie urodził się synek, który był nastolatkiem i później nie grałam, ale to już dawno było, chyba pierwsza moja instalacja TS2 ;]
stare 15.06.2008, 14:27   #336
KannaNeko
Guest

Kaliente - Oh, tu się dużo zmieniło ;] Dina wzięła ślub z Mortimerem i całą rodzina Ćwirów wprowadziła się do malutkiego domku sióstr. Wszystkich wyprowadziłam do nieco większego domu. No i na nieszczęście przyszedł Don. Zaczął się całować z Niną, to Dina i Kasandra go znienawidziły. Nina po jakimś czasie też...
Biedak - u mnie ma już czwórkę potomstwa... Nie wiem, jak to się stało...
Innymi rodzinami nie grałam dość dawno, nic u nich nie zmieniłam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2008, 16:56   #337
cassant
Guest

U Ćwirów: Kasadrze zrobiłam nieszczęśliwe życie- wręcz tragedie. A mianowicie uśmierciłam jej ojca i młodszego brata, Don rzucił ją przed ołtarzem, sprowadziałam jej matkę z kosmosu też mam zamiar ją uśmiercić a potem wskrzesic i znów uśmiercić żeby bardziej cierpiała. Obecnie Kasandra jest załamana. xD

Ostatnio edytowane przez cassant : 15.06.2008 - 20:58
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2008, 18:07   #338
Wickoo
Guest

Stworzyłem kiedyś takiego sima, który ożenił się z Diną Kaliente, po czym umarł zostawiając ją w ciąży z bliźniakami. Ta następnie wyszła za Dariusza Marzyciela, który razem z jego synem przeprowadził siędo jej domu.
Chłopak i jego młodsze przybrane rodzeństwo razem z Przyjemniaczkami mieszkają teraz gdzieś na studiach
I to tyle, nie gram Maxisowymi rodzinami
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.06.2008, 19:57   #339
Gosia
Guest

A ktos podniosl z dołka finansowego Marzycielów?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.06.2008, 19:00   #340
Alisha

Reputacja: 10

U mnie:
Kasandra Ozenila sié z Donem, majá dwie córki Łucje i Zuzanné. Łucja jest dzieckiem a Zuzanna malym dzieckiem. Kasia Langerak (pokojówka) ,,zrobila" dziecko z Donem zanim ten ozenil sié z Kasandrá (KL wprowadzila sié do niego). Obecnie dziewczynka ta jest rówiesniczká Łucji i ma na imié Kinga. Natomiast KL zaprosila daniela Przyjemniaczka i niebawem urodzi nastépnego malucha (z DP, oczywiscie!). Mortimer umarl, a ja zamierzam sprowadzic Bellé do Milowa (za pomocá kodów, zeby ich pamiétala). u Aleksandra ok, chcé zeby zakochal sié w Marcie Slomce.
U Marzycieli wskrzeszé Marlené (zoné Dariusza).
u Biedaków spróbujé wyslac Chlopców do szkoly prywatnej. Balbinie urodzilo sié dziecko; To chlopczyk. Nie pamiétam jak ma na imié. Chyba Darek.
Siostry Kaliente: próbuje zrobic Dinie ciáze z kosmitami. Chyba muszé uzyc kodów bo porwali já dwa razy i nic. Nina ok. byl u nich zlodziej ale go zlapali.
Alisha jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania