![]() |
#12 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Sheba - co ja mam napisać?
Dom to tragedia. Nie podoba mi się. Bryła jest kształtna. Pokoje są umeblowane ze smakiem i dobrze połączone są kolory ścian, podłóg i mebli. Ogórdek jest mały, ale znajduje się tam wszystko co do szczęścia potrzebne. no i jest to starter, czyli tani. No to masz złą ocenę ![]() Totalna porażka. Moja ocena 10/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
śliczny
![]() z czystym sumieniem 10/10 ![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Raczej nie mam żadnych zastrzeżeń. Ślicznie. 6/6
|
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak na starter dom wygląda bardzo dobrze. Podoba mi się kształt bryły, otoczenie pełne drzew i przyjemne kolory budynku. Okna i drzwi, które zastosowałaś dobrze komponują się z całością.
Dwie rzeczy denerwują mnie we wnętrzach - roślina w hallu, która wyrasta z kolumny i kolor ścian w sypialni (drewniane panele ładniej by wygladały). Poza tym nie mam zastrzeżeń zarówno do doboru kolorów jak i funkcjonalności domu - przytulna sypialnia, funkcjonalna kuchnia, "ciepły" salon... Kolorystycznie najbardziej przypadła mi do gustu łazienka i sypialnia (pomijając ściany). Dobra robota. ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Och...Takich ocen jeszcze chyba nie miałam ^^ Naprawdę jestem zaszczycona
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Wygląd z zewnątrz trochę nieciekawy i już myślałam, że będzie taki cały ale się pomyliłam!
Bardzo ładny w środku! Tak ciepło urządzony. Lubię takie domki. 9,5/10. |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
No... najwidoczniej ^^
|
![]() |
#20 |
Reputacja: 10
|
![]()
I to jest starter???!!! Piękny, chyba najlepszy twój dom. Postarałaś się. Bardzo mi sie podoba to, że jest w ciepłych kolorach. Ocena: 10/10
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|