![]() |
#22 | |
Guest
|
![]() Cytat:
moim zdaniem za puste pokoje, najładniejsza kuchnia, przydałby się jakiś chodnik, bryła brzydka ponieważ taka normalna i niczym się nie wyróżnia, kolorystycznie ładnie ale i tak 3/10, podobnie jak sheba, bo nie robi szału |
|
![]() |
#23 |
Reputacja: 10
|
![]()
Po pierwsze za pusto, po drugie nie ma ogrodu, po trzecie za ciemno, po czwarte za ponuro, po piąte za mało ozdób ( jakieś kwiaty, obrazy rzeźby ).
Masz ładne meble z neta, mozna było je lepiej wykorzystać. Ocena: 4/10 (ładna kuchnia, sypialnia od biedy może być ). |
![]() |
![]() |
#24 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
HELLO
![]() ![]() 1. Mógłby stać na fundamentach. 2. Dach mogłabyś sama wykonać, byłby ładniejszy. 3. Zdjęcia rób proszę w trybie życia albo F5 - bez kratek wygląda lepiej ![]() 4. Mogłabyś jakiś ogródek dać... KONIEC wytykania, co mi się nie podoba. Uwielbiam kuchnię i łazienkę... Postarałaś się dziewczyno ![]() Sypialnia jest bardzo miła i przytulna... Ale w salonie jest troszeczkę pusto... I w ogóle pięknie dobrałaś kolory... Ogółem 7/10 ![]() Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez Björk : 02.06.2008 - 19:33 |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
jak dla mnie bardzo ładnie, fajne dodatki z neta niewielki domek i w końcu jakaś odmiana bo na tym forum większość domków jest w stylu nowoczesnym przez co nie są przytulne i ciepłe jak ten
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
w całym domu naliczyłam 3 obrazy!
Sprawia wrażenie jakby dopiero co się ktoś tam wprowadził I to mnie najbardziej razi. Musisz troche jeszcze popracować. Narazie 5/10 Ostatnio edytowane przez wredzioszka : 13.06.2008 - 18:27 |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Dom ładny tylko Dach :/ 9/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|