![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Masz zły DirectX...
Polecam przeszukać płytkę The Sims Czas Wolny tam będzie program istalujący nowy DirectX potrzebny do Uruchomienia gry ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Witam!
Posiadam Simsy 2, z tym, że nie istalowałam jej osobiście gra działała bez płyty trzeba było tylko coś przestawić w programie virtual daemon manager v4.10 tylko, że coś tam chyba namieszałam albo nie pamiętam już jak to włączyć możecie mi jakoś pomóc?. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
http://www.forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=7 Przeczytaj punkt 8 w dziale postowanie, a potem zjedź niżej niżej.... jeszcze niżej..... KUP SE ORYGINAł ALBO WY********* Z TEGO FORUM!!! ILE RAZY TRZEBA DLA TAKICH NEOSÓW POWTARZAĆ, ŻE TU O PIRATACH NIE GADAMY?!?! NIE DOŚĆ, ŻE MA PIRATA TO JESZCZE SIĘ CHWALI!!! I NIE MOŻNA BYŁO ZAŁOŻYĆ NOWEGO TEMATU?! |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Te,uspokój się dziecko drogie ;/ Znajdzie sobie rozwiązanie na innym forum...
I się nie unoś bo Ci żyłka pęknie |
![]() |
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Wiem, że to nie miejsce, ale Chryzantem Złocisty - I LIKE YOU za wypowiedź
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
adaik001-a slyszales o czyms takim,ze mozna zrobic obraz plyty-ORGINALU-np. w Nero,zapisac na dysku i grac bez plyty,a gre sie wtedy odpala przez Daemona?Najpierw sie dowiedz zanim publicznie kogos obrazisz.Jak zaznaczyles,ze o piratach tutaj sie nie rozmawia,to nie zadawaj pytania jaka wresje gry posiada.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|