Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.06.2008, 14:35   #11
Bart
Guest

Domyślnie Odp: "Spokojny początek"

Ok, tylko Reszta Ogrodu wygląda jak w the sims 1

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.06.2008, 15:44   #12
Sheba
Guest

Ładnie,miło,przyjemnie.Zalety (?) Same. o nie,Nie.Koniec tego dobrego.Weś się do roboty ^^ Bo wiem ,że stać Cie na więcej.Po kombinuj troszeczke

stare 18.06.2008, 14:35   #13
Agata
Guest

ładne,ale niczym nie zachwyca ani nie szokuje...
fajne meble, a ogódek koniecznie do dopracowania

8/10

stare 18.06.2008, 16:03   #14
Souris
Guest

nic specjalnego, bryła prosta i ten kwadrat nie ma żadnych przeróbek, ale nie mam ochoty tego oceniać bo wszyscy prawie na forum takie robią, rozumiem że ta pierwsza sypialnia to sypialnia nastolatki?ale jest tam za mało roślinności i innych dekoracji, fajne kolorki, w kuchni z jadalnią zamiast drewnianej podłogi dałabym kafelki ale nie jest najgorzej, w salonie te obrazy są ....w ogóle nie pasują lekko mówiąc, ale gdzie sypialnia rodziców?, łazienka to ściągnięty zestaw z neta, za mało roślin czy dodatków typu pasta czy szczotka, piwniczka fajowska, ale ogrodu w ogóle nie widać, z tych dwóch zdjęć nie mogę wywnioskować jak wygląda naprawdę

stare 18.06.2008, 21:18   #15
Oskikop
Guest

Cytat:
Napisał nicole3131 Zobacz post
nic specjalnego, bryła prosta i ten kwadrat nie ma żadnych przeróbek, ale nie mam ochoty tego oceniać bo wszyscy prawie na forum takie robią, rozumiem że ta pierwsza sypialnia to sypialnia nastolatki?ale jest tam za mało roślinności i innych dekoracji, fajne kolorki, w kuchni z jadalnią zamiast drewnianej podłogi dałabym kafelki ale nie jest najgorzej, w salonie te obrazy są ....w ogóle nie pasują lekko mówiąc, ale gdzie sypialnia rodziców?, łazienka to ściągnięty zestaw z neta, za mało roślin czy dodatków typu pasta czy szczotka, piwniczka fajowska, ale ogrodu w ogóle nie widać, z tych dwóch zdjęć nie mogę wywnioskować jak wygląda naprawdę
Który raz mam powtarzać ze tylko 2 rzeczy w łazience są z zestawu?!
Tu jest tylko jedna sypialnia. Jak widać nie przeczytałaś opisu domku, a to by sporo na ten temat wyjaśniło.

stare 21.06.2008, 08:48   #16
Panna Lawenda

Reputacja: 10

Taki ciemny, taki wiejski..ee...nie podoba mi się.Sama zresztą nie umię budować lepszych, ale to nie znaczy, że mam na wszystkie domki mówić, że są śliczne jak nie są!
Ocena: 4.5/10 (3 za fatygę)

Pozdrawiam
Dyskotekowa Imprezowiczka!
Panna Lawenda jest offline  
stare 21.06.2008, 10:09   #17
Marian...

Reputacja: 10

Udany projekt, podoba mi się. Co prawda łazienka jakaś taka skąpa i nieefektowna, ale zachwyciła mnie kuchnia/jadalnia--->strzał w 10-tkę. Prosta i elegancka, tylko ten kominek mógłby być nieco inny, może mniejszy i NIE kamienny!!! Moja ocena: 8,5/10
Marian... jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania