![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Świetne połączenia dodadków z neta z maxisowskimi, przytulny, ogólnie, podoba mi się i 10/10.
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
boskie, 10/10
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
O rany, dawno mnie tu nie było i od razu trafiam na takie cudo...
Fantastyczny!! Ogromnie mi się podoba! Bryła, wnętrze, ogród - rewelacja ![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Ojojć :* Dzięki wszystkim ludkom ^^ Kochm was ! Bart - Są takie sufity,jesli o to ci chodzi.Można je ściągnąc z Modthesims2.com ;] to świetna stronką lecz wymaga rejestracji .Jeśli coś to wpisz w wyszukiwarce celling a sufity powinny ci sie wyświetlić. no mam nadzieje,że o to ci chodziło
![]() Pozdrawiam: Sheba |
![]() |
#26 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak zwykle fajny domek nic dodać nic ująć i tyle. Ocena 10/10
![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Ładny i skromny!! Ciepłe kolory sprawiają, że jest bardzo przytulny!! Jak dla mnie 10/10
![]() |
![]() |
#28 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie będę gorsza, też coś powiem
![]() Domek mi się bardzo, bardzo, bardzo (... 3 miliony "bardzo" później) podoba, wydaje się bardzo ciepły, przytulny. Bardzo ładna bryła, kolorystycznie też mi się podoba. W ogóle, to mówiłam Ci już, że masz talent:] Ocenę chyba znasz: 10/10!
#29 |
Guest
|
![]()
Dom ma klimat, bardzo schludny, przejrzysty. Wszystko ma swoje miejsce. Jednak co do diabła robi ten kwiatek w filarze? Nie rozumiem też jak można do łazienki wstawić tak duże okno?! I do tego ta żaluzja 1/2. Kompletne nieporozumienie.
Lampka ścienna nad szafkami w kuchni również nie pasuje, nie ten kształt nie ten kolor. Przyczepie się też do lampki podłogowej, która stoi za fotelem. Lepiej wyglądałaby obok a nie za. |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Proszę o dalsze oceny.
Pozdrawiam: Sheba |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|