![]() |
#622 |
Guest
|
![]()
a ja mialam kiedys MEGA pozar... Rodzinka skladala sie z 5 osob doroslych(dziadek, babcia, matka, ojciec, tesciowa
![]() ![]() ![]() ![]() a wogole ostatnio stworzylam sobie studentow, wyksztalcilam byli juz na 4 roku (zaczynali) i dzis odpalam ta gre i moj sim siedzi przy pianinie tak jak go wczoraj zostawilam ALE jest przezroczysty.. mysle kurcze co jemu:] i chcialam zeby wstal a on wstal i zniknal zupelnie pojawil sie komunikat ze zmarl na innej parceli i tam pojawi sie jako duch ALE on nigdzie nie zmarl przynajmniej nie za moja sprawa ![]() a kiedys skasowalam dziecko kodem moveObjects on i pozniej za kazdym razem pojawialo mi sie i oczywiscie mialo kiepski nastroj bo wszystkie wskazniki spadaly i kazdy sim przybiegal je oplakiwac nie pomagalo wsadzanie do basenu czy wywolywanie pozaru tak zeby je jakos usmiercic musialam sie przeprowadzic bo za kazdym razem jak kasowalam je kodem to i tak wracalo i nie mozna bylo nic z nim zrobic |
![]() |
![]() |
#623 |
Reputacja: 11
|
![]()
urodziły mi się bliźniaczki. ich mama jest cyklopem, tata ma normalną twarz. jedna dziewczynka też jest cyklopem, a druga ma normalną twarz. nie są kompletnie o siebie podobne.
![]() |
![]() |
#624 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A u mnie to raz pisało że dyrektor przyjechał, a wcale go nie było... |
|
![]() |
![]() |
#625 |
Reputacja: 11
|
![]()
U mnie najdziwniejsze było to, jak zrobiłam matkę i córkę; Elizę, nastolatkę i Beatę, dorosłą. Kiedy już dorosła Eliza, Beatę moveobjects'em usunęłam. Przybłąkała się raz jeszcze po ponownym włączeniu rodziny, a potem doszła do niej jeszcze jakaś blondynka, Celina czy jakoś tam. Usunęłam jeszcze raz Beatę i Celinę, i za jednym razem wyswatałam Dona Lotario z Elizką. Wyprowadziłam ich do innego domu, mają trzech synów itpd...A jak klikam na parcelę, w której jest dom rodzinny Elizy (tam, gdzie usuwałam jej matkę i Celinę), i wyświetla mi się gdzie powinna być rodzina, to Beata, dorosła Eliza i Celina, razem ściśnięte o.O Weszłam do parceli, widzę tylko pierwszą i ostatnią, bez Elizy (wiadomo, mieszka u Dona), ale czemu pisało tak przy wchodzeniu w parcelę, tego nie wiem. Do tego jakoś tajemniczo zaginął jeden syn Elizy, a potem drugi przywozi razem z trzecim tego pierwszego ze szkoły, a nie mam go w panelu. Biorę go "Make Selectable" boolpropem, a ten wieczorem mówi "już późno, czas na mnie" i spierdu! leci gdzieś. Ale wciąż mam go w panelu, jego polecenie to bezobrazkowe "Leave"...
Nie gram już Lotariami, ani Gotykami (rodzinne nazwisko Elizy ![]() W ogóle tyle dziwnych figlów spsociło mi Miłowo, że... |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie Don Lotario gdy pojechał na parcelę publiczną zaczął się myc w kuchni (to była restauracja) ale anulowałam to akcję za parę minut patrzę a on znowu myje się gabką w kiblu
![]()
![]() |
#627 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kiedy jeszcze nie mialam zadnych dodatków uzylam kodu twinzr2cute. Blizniaki sié urodzily i byly identyczne. No to w czym problem? Matka byla murzynká a ojciec kosmitá a dzieci latynosami!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Guest
|
![]()
Kiedyś u mojej przyjaciółki grałyśmy w Simsy. Zapłodniłyśmy babkę i jak ciężarna weszła do wanny to już potem wyjść nie mogła
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Guest
|
![]()
Mi się ostatnio zdarzyło że facet w akademiku grał sobie na skrzypcach, a gdy kazałam mu przestać, poszedł do jakiejś facetki która właśnie grała na pianinie i wziął jej napiwek xD (yeah 25$ dla mnie xD ) Najdziwniejsze to to że nie grał na napiwki tylko po prostu ćwiczył. Wtedy aż tak bardzo nie zdziwiłabym się że bierze cudze napiwki xD
|
![]() |
![]() |
#630 |
Guest
|
![]()
U mnie kazdy duch na jednej parceli ma w "chmurce" łóżko :o
Poza tym simowie często maja w "chmurkach" jakies gwiazdki, a dziecko miało jeszcze opcje "ochlap" z kałuza wody i tez chmurke z jakimis gwiazdkami niebieskimi :o Czy to mozliwe ze to błąd po tym jak usunelam kodem kałuże wody ktore porozlewal duch? :o |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|