![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A więc proszę ( trochę sobie popisze .Prawda ?? ^^ )
Zaczynając od samej BRYŁY.Nie ma smaku.Jest 'cierpka'.Przydałoby sie ja bardziej podkreślić.W sam raz nadawał by się brązowy i biały tynk.Ogród tylko oszpeca dom,tymbardziej iż nie jest zadowalający.Mogłaś zainwestować w większe drzewa,a z tyłu zrobić taraz i małe oczko wodne.Może powiem tak.Drzewa turlają się bye gdzie,tam gdzie nie trzeba one są.Jest to mieszanka iglaków z liściastymi-brak kompozycji,wręcz sie to gryzie.Naprawdę.Jeśli juz chcesz podkreślić kwiadki przed wejściem-ogodz je tak aby sie odzwierciedlały bardziej.Rub mieszanki kwiadkó,tak aby było kolorowo,ale nie za ostro i raźiście dla oka.Miłe i jasne kolory.Wnętrze,tego się obawiam najbardziej.Brrr... mam takie przeczucie jakgdyby była w nim wilgoć,ciemny,ponury i tak jak bryła -Cierpki.Hall przedewszytskim za mały.Oszpeca,oszpeca i jeszzce raz oszpeca.Najlepiej zbuliłabym ten niby hall,który pozwól ,że sobie nazwę go mini przedcionkiem.Korytarz juz calłkowite brak poczucia w guście.Ściany i podłogi sie gryzą,co dopiero est połączony z 2-ma pomieszczeniami i ma na dodatek w karzdym pomieszzceniu inny rodzaj podłogi.Kuchnia to przecież inna bajka.Odrywa sie całkowicie od reszty tego domu.Ozdobion szawkami i kompletem kafelek łazienkowych.Tak.tak jest niestety.Salon,nawet tego przykro mi mówic salonem bym nie nazwała.szafka (?) .czy taka szafke można wsadzic do takiego omieszczenia jak to ? Nie sądzę.O sypialni sie już nie wypowiadam,chyba raczej sama wiesz co z tego wyszło.Te pomieszczenie powinno być -wesołe,wyraziste,komfortowe.a mam wrazenie ,zę jest po raz kolejny słowo juz tutaj znane -cirpkie,zaniedbane,strach w nim spać.Nic do siebie nie pasuje-wszytsko sie gryzie począwszy od tapet skończąwszy do 'niby regału z książeczkami'.Łazienka jest niby ładna,ale ten obraz (?) .Sama przyznaj ,że tam nie pasuje.No i ten mały zakontek,na którym widnieją gumiaki.Czy buty można trzymać tak blisko stołu ,przy krórym się spozywa jedzenie,i odpoczywa ?No,fakt.chcę sie popatrzeć na łany widok a patrzy się na zielone czy jakies tam gumiaki. A wiec prosze bardzo.Moje zdanie.Chciałaś tego sama ^^ Masz więc.Byłam szczera.Bynajmniej mam nadzieje ,że cos pozmienasz.i proszę Cie jeszzce o jedno ! Postaraj sie babo nastepnym razem mnie czyms zaskoczyć :* Pozdrawiam: Sheba |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|