![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
Ślicznie! Osobiście nienawidzę tego stylu, jak moja mama ogląda takie meble w sklepie to szlak mnie trafia, ale tu chodzi o wykonanie
![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
domek jest śliczny
i w ogóle szczena opada ![]() Osobiście nie przepadam za tym stylem, ale biorąc pod uwagę zaczepistej jakości fotki z czystym sumieniem 100/10 ![]() Ostatnio edytowane przez Engang : 24.06.2008 - 17:24 |
![]() |
#33 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kicia - mam kartę GeForce 7600 GT, nie jest to żadne cudo ale wystarcza i dobrze się sprawuje.
|
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
No ja się nie wypowiem chyba. Ciekawy pomysł, ładny z zewnątrz, bardzo dobre dobranie mebli, kolorów ścian itd. wszyscy stawiają na nowoczesność, a Ty nie - i za to jest duży plus.
|
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Mnie się ni podoba ze względu na stare meble,nie lubie starych
|
![]() |
#36 |
|
![]()
Zawsze lubiłam tego typu domki.
Bryła jest świetna! Podoba mi się daszek ![]() Bardzo podoba mi się też wejście do domu. Ta fontanna tworzy taki udowny nastrój... Dom zbudowany jest cudownie bardzo mi się podoba. Nie skomentuje jednak każdego pomieszczenia z osobna, bo niektóre zdjęcia mi się nie wyświetlają. Na przykład jadalni. Chciałabym mieć taki w moim starodawnym otoczeniu, w tórym staram się nie robić komputerów, telewizorów, magnetofonów, itp. Mam prośbę: Czy mógłbyś dać go do pobrania? |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]()
Hondirenda, jeśli nie widzisz wszystkich zdjęć odśwież stronę klawiszem F5, na pewno pomoże. Co do prośby o udostępnienie domu - niestety nie ma takiej możliwości, ponieważ zawiera on dużo płatnych dodatków.
|
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]()
Dzięki za pomoc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
<shock>.Suuuuuuuuuuuuuuper. Ma swój styl. Co prawda nie chciałabym w nim mieszkac.1000000000000000000000000000000/10
|
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Muszę powiedzieć, że pierwszy raz zaparło mi dech w piersiach, Cudowny dom, idealnie dobrane meble, czuje się ten klimat, świetne kolory i zdjęcia dobrze wykonane.
Nie widzę żadnych minusów. 10/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|