![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Hmm.. no wiesz albo wstawiasz dom, albo go nie wstawiasz. Ja ocenię go tylko tak, jak go widzę.
Z zewnątrz nie ocenię bo po prostu nie ma zdjęć. W środku tak jak u haughtona widzę że chciałeś zrobić wrażenie przepychu. Nawet Ci to wyszło ![]() Podoba mi się ten dwupiętrowy salon. Nie podoba kuchnia. Taki chudy, długi pasek, a te krzesła i stół są ochydne. Te dziecko to chyba jest jakiś pokemon. Wszędzie róż. Wydaje mi się, że w sypialni rodziców jest pusto. Szczerze mówiąc, sama nie wiem jak mam to ocenić, bo nie ma ani zdjęć bryły, ani ogrodu, ani rzutów. Przy okazji na jednym zdjęciu jest pauza. Jak na razie moja ocena to 7/10. Jeśli dodasz więcej zdjęć, to zedituję i może moja ocena się zmieni. A przy okazji, widzę że tekst też pisałeś na szybko bo sporo wyrazów się powtarza. EDIT: Widzę że dodałeś zdjęcia o które prosiłam. Bryła - no napisałeś że specjalnie miała być prosta, ale teraz wyszedł taki klocek. Jednak podobają mi się te okna ![]() Ocena: zostaje taka jaka była - 7/10. Ostatnio edytowane przez Eclipse : 25.06.2008 - 20:08 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|