![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Ostatnio czytałam dość opszerny artykuł (2 strony) na temat Singles i z tego co przeczytałam to naprawde zachęca do kupna...Pewnie a raczej napewno kupię...
|
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
W jakiej gazecie był ten artykuł? Jeż chcę poczytać . Prooooszę....
|
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
Mam tą grę!!! Kupiłem za ok. 15 zeta( oryginał!!!!!![mieszkam za granicą a tu są takie ceny]) Grafika jest super tylko jest jedna wada: trzeba grać gdy nie ma rodziców w domu- takie realistyczne postacie- super gierka!
Pozdrawiam (jeszcze) CeZaReK |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Czemu grać gdy rodziców nie ma w domu? I jak za 15 zł? To jakiś pirat...
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
Dlaczego kiedy nie ma rodziców
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
tA RECENZJA TEJ GRY BYŁA W GAZECIE CD-ACTION..nAPRAWDE OPSZERNY MATERIAL NA TEMAT TEJ GRY ZAJMUJE 2 STRONY..I IWE KTOS KIEDY W POLSCCE WYJDZIE THE SINGLES??JA SLYSZALAM ZE W KWIETNIU-MAJ COS TAKIEGO ALE MOZE KTOS JEST BARDZIEJ POINFORMOWANY...
|
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
A ja myślałam,że ta gra już jest w Polsce i miałam właśnie odwiedzić empik, aby sobie ją kupić. A tu co sie dowiaduję , że jej jeszcze nie ma. W Niemczech ta gra jest już od 14 lutego, czyżby mu Polacy jesteśmy aż tak opuźnieni.? To jestem ciekawa z jakim opóżnieniem wyjdą u nas The Sims2.!!!!!!! :lol:
|
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
A ja się pochwalę i powiem, ze mam już tą grę
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Skoro "naked" tzn. że masz z zagranicy? W empiku nie ma. Ale może w Media Markcie. czy ktoś jeszcze może potwierdziś, że The singles jest już w polsce?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|