![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
śliczny, chociaż nie lubie takiego stylu ten dom wydaje mi się naprawdę piekny
![]() |
![]() |
#43 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() http://www.thesimsresource.com/artists/Cashcraft/ Domek śliczny. Sama kiedyś miałam calą okolicę wiktoriańską, ale moje domki, to się nie umywają do tego ![]() |
|
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Znalazłbym parę mankamentów, mebli nie pasujących do epoki czy czegoś tam jeszcze ale nie będę czepliwy. 10/10
|
![]() |
#45 |
|
![]()
Mamełe ma rację, większość rzeczy mam z TSR i również uwielbiam dodatki Cashcraft'a
![]() cosmo - ja bym wolał, żebyś był czepliwy. ![]() Ostatnio edytowane przez haughton : 30.06.2008 - 10:44 |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Świetny:]
10:10 |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
No..! Nieźle. Nie będę się rozpisywać bo tu wszytko mi się podoba. 10/10 A no i nie ma minusów.
|
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
No, no aż się zachwyciłam ;p. Uwielbiam taki staroświecki klimat, wszystko jest przepięknie ze sobą zgrane. Pomimo wielu zdobień, nie przedobrzyłeś. Oglądając wnętrze poczułam się trochę jakbym oglądała zdjęcia, a niełatwo o taki efekt nawet z dodatkami z neta.
Widać, że włożyłeś w to mnóstwo pracy. 10/10 ^^ Ostatnio edytowane przez Greenlyme : 04.07.2008 - 18:40 |
![]() |
#49 |
|
![]()
Muszę wiedzieć skąd Ty masz ten płot na około domu!!!
Prosze powiedz!! Moja ocena : 11/10 ;];] |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Widzę, że ktoś inny odświeżył więc nie będzie na mnie
![]() Tak się zastanawiałam dlaczego nigdy nie oceniałam twoich projektów - odpowiedź jest banalna - ocena służy do poprawy, a u ciebie nie ma czego poprawiać ![]() I tyle... A teraz wybacz, ale musze przestac pisac komentarz aby cofnąć się do 1 strony i ponapawać widokiem ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|