![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Przeczytałam pierwsze cztery odcinki i... kurczę! To się nazywa fotostory! Jestem pod wrażeniem. Świetnie piszesz, w całych czterech długich odcinkach doszukałam się tylko dwóch literówek, jednego błędu ortograficznego (ale nie jest zbyt poważny, wiele osób go popełnia) i dwóch innych błędów, a właściwie nie błędów, tylko przeoczeń - każdemu może się zdarzyć. Poza tym nie skupiasz się tylko i wyłącznie na wątku głównym, "przelatując" przez całą historię. Podoba mi się to, że wprowadzasz wątki poboczne (na przykład relacja pomiędzy Johnem i Maxem - świetne dialogi i gratulacje dla ciebie, że przy takim poważnym temacie znalazłaś coś zabawnego do opisania; nienawiść Juliette do wampirów i cała ta historia z jej rodzicami; tajemniczy tatuaż Mei - ciągle się zastanawiam o co w tym chodzi
![]() Jedyna rzecz, do której się przyczepię w tekście, to to, że często używasz określeń: 'blondyn' i 'czarnowłosy'. Nie chodzi mi o to, że wciąż się powtarzają, ale że używasz ich w stosunku do postaci, które już znamy - Johna i Maxa. Możesz nawet częściej powtarzać ich imiona, nie jest to błędem, a kiedy naprawdę zajdzie taka potrzeba, możesz zastąpić je wyrazami: 'chłopak' albo 'mężczyzna'. Określanie pod względem koloru włosów pasuje raczej do nowo poznawanych postaci. Ale i tak nie jest to dużym błędem. Właściwie to w ogóle nie jest błędem, ale tak jakoś bardziej mi pasuje. Co do pozytywnych rzeczy: Długie odcinki (może i czasami trochę męczące, ale też ciekawe, głównie dzięki dokładnemu opisowi zdarzeń, co nie mogłoby się tak świetnie udać w krótszych!) Świetne zdjęcia! Zwracasz uwagę na szczegóły. Widać, że się napracowałaś z szukaniem i ściąganiem dodatków. W pierwszym odcinku bardzo mi się podoba bałagan w biurze. Co prawda na drugim zdjęciu (to znaczy na drugim, na którym ten bałagan widać) wyszło to trochę sztucznie, widać simsowe kratki, ale na pierwszym (tym z Maxem) bardzo fajnie to wygląda ![]() ![]() Oby tak dalej! Jak narazie to moje ulubione fotostory na tym forum (a przeczytałam ich trochę). Świetnie ci idzie i już czekam na następny odcinek ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|