![]() |
#21 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
Fotostory zaczynało się wyśmienicie. Ale zdaje się, że to był pierwszy i ostatni odcinek. A szkoda.. |
||
![]() |
|
![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Poprzyczepiam się ^^
Jej matka zmarła dość niedawno... Zostawiła im, tzn. mężowi full kasy. W końcy była bardzo dobrze opłacana. A on to przepił tak szybko? Niezły facet jest ^^ Poza tym, mało prawdopodobne, żeby NIC nie zapisała dzieciom. Mało przewidująca była. A! Twierdzisz, że była modelką, z jej zdjęć wywnioskowałam, że najwyżej 30-latnią. Wiadomo, jaki to zawód, żę liczy się młody i witalny wygląd ![]() Zdaje mi się, że robisz to FS nieprzemyślanie, tak tylko żeby zawrzeć interesujące Cię wątki(modelka!, Alkohol, bieda itd). Nie podoba mi się główna bohaterka. Brzydka jest strasznie ![]() Szkoda też, że mogę skomentować tylko pierwszy, i zapewne ost. odcinek :] Podobają mi się zdjęcia ^^ Dobrze wykonane, ciekawe. Pozdrowienia, Benny :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Zrobię nowy odcinek, bardzo przepraszam, ale miałam reinstalację komputera, później poszedł do informatyka i przez dłuższy czas go nie miałam, był tylko laptop :/ Na szczęście skopiowałam pliki z zapisami gry. Dziękuję za komentarze, dzięki nim wiem co mam poprawić
![]() [QUOTE=Benny Hill] Jej matka zmarła dość niedawno... Zostawiła im, tzn. mężowi full kasy. W końcy była bardzo dobrze opłacana. A on to przepił tak szybko? Niezły facet jest ^^ Poza tym, mało prawdopodobne, żeby NIC nie zapisała dzieciom. Mało przewidująca była. A! Twierdzisz, że była modelką, z jej zdjęć wywnioskowałam, że najwyżej 30-latnią. Wiadomo, jaki to zawód, żę liczy się młody i witalny wygląd ![]() QUOTE] Mi chodziło o to, że ta matka zmarła kiedy nastolatka była jeszcze małą dziewczynką, ale nie udało mi się tego ująć za co bardzo przepraszam... ![]() ![]() Chciałam na zdjęciach przedstawić, że dzieci już nie wytrzymują i cierpią z powodu braku matczynej miłości. Niedługo nowy odcinek. |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Proszę o jak najszybze dodanie odcinka [minął miesiąc].
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Guest
|
![]() Cytat:
patrz: luty |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
dobrze zapowiadające sie fs przepadło...ech....
|
![]() |
![]() |
#27 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czemu porzuciłaś to fotostory??
Całkiem fajnie się zapowiadało ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |