Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.03.2008, 08:20   #21
loony.
Guest

Domyślnie Odp: Niespełnione marzenia

Cytat:
Napisał Tusiek
No więc, raczej nie podoba mi się. To są prawdziwe problemy, a ty je opisujesz zupełnie bez uczuć. Stracić matkę i żyć z akoholikiem jest niestety prawdziwe i dosyć często spotykane. Dziewczyna powinna cierpieć, a ty opisujesz jej cirpienie tak... po prostu. To wygląda, jakbyś robiła to fs "na odwal". Jeśli dodasz uczucia, może poprawię swoją opinę o tym fs. Narazie jestem na "nie".
Cytat:
Napisał panna spod latarni
Te problemy wcale nie są płaskie, a ty opisałaś je tak... po prostu i bez specjalnych emocji.
Wolałabym żeby było 2 razy krótsze, a napisane z sercem.
Jakbym już gdzieś to widziała Tuśko.
Fotostory zaczynało się wyśmienicie. Ale zdaje się, że to był pierwszy i ostatni odcinek. A szkoda..
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.03.2008, 14:07   #22
Benny Hill

Reputacja: 10

Poprzyczepiam się ^^
Jej matka zmarła dość niedawno... Zostawiła im, tzn. mężowi full kasy. W końcy była bardzo dobrze opłacana. A on to przepił tak szybko? Niezły facet jest ^^
Poza tym, mało prawdopodobne, żeby NIC nie zapisała dzieciom. Mało przewidująca była.
A! Twierdzisz, że była modelką, z jej zdjęć wywnioskowałam, że najwyżej 30-latnią. Wiadomo, jaki to zawód, żę liczy się młody i witalny wygląd I miała nastoletnią córkę!
Zdaje mi się, że robisz to FS nieprzemyślanie, tak tylko żeby zawrzeć interesujące Cię wątki(modelka!, Alkohol, bieda itd).
Nie podoba mi się główna bohaterka. Brzydka jest strasznie Może jestem płytka, ale jak bohater urodziwy, albo choć uroczy ^^ Od razu milej się czyta xD
Szkoda też, że mogę skomentować tylko pierwszy, i zapewne ost. odcinek :]
Podobają mi się zdjęcia ^^ Dobrze wykonane, ciekawe.

Pozdrowienia, Benny :*
Benny Hill jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.03.2008, 20:59   #23
cherryalex
Guest

Zrobię nowy odcinek, bardzo przepraszam, ale miałam reinstalację komputera, później poszedł do informatyka i przez dłuższy czas go nie miałam, był tylko laptop :/ Na szczęście skopiowałam pliki z zapisami gry. Dziękuję za komentarze, dzięki nim wiem co mam poprawić
[QUOTE=Benny Hill]
Jej matka zmarła dość niedawno... Zostawiła im, tzn. mężowi full kasy. W końcy była bardzo dobrze opłacana. A on to przepił tak szybko? Niezły facet jest ^^
Poza tym, mało prawdopodobne, żeby NIC nie zapisała dzieciom. Mało przewidująca była.
A! Twierdzisz, że była modelką, z jej zdjęć wywnioskowałam, że najwyżej 30-latnią. Wiadomo, jaki to zawód, żę liczy się młody i witalny wygląd I miała nastoletnią córkę!

QUOTE]
Mi chodziło o to, że ta matka zmarła kiedy nastolatka była jeszcze małą dziewczynką, ale nie udało mi się tego ująć za co bardzo przepraszam... Zostawiła pieniądze, ale przecież wiadomo, że jak jej dzieci są niepełnoletnie, to nie mają do konta dostępu. A to, że szybko przepił, no cóż zdarza się
Chciałam na zdjęciach przedstawić, że dzieci już nie wytrzymują i cierpią z powodu braku matczynej miłości. Niedługo nowy odcinek.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.05.2008, 20:07   #24
olliss
Guest

Proszę o jak najszybze dodanie odcinka [minął miesiąc].
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.05.2008, 17:33   #25
Koornela
Guest

Cytat:
Napisał olliss
Proszę o jak najszybze dodanie odcinka [minął miesiąc].
Jaki miesiąc
patrz: luty
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.05.2008, 16:13   #26
wredzioszka
Guest

dobrze zapowiadające sie fs przepadło...ech....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.06.2008, 19:34   #27
niepokorna

Reputacja: 10

Czemu porzuciłaś to fotostory??

Całkiem fajnie się zapowiadało
niepokorna jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania