|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój dom: | |||
Bardzo, |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 61.11% |
Tak, |
11 | 30.56% |
Nie, |
3 | 8.33% |
Okropność. |
0 | 0% |
Głosujących: 36. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Łał
![]() Cały dom ma fajny klimat ;p. Sypialnia, kuchnia i łazienka są bardzo oryginalne. Właścicielka musi być odważna w kolorach. W środku praktycznie nie ma się do czego przyczepić. Właściwie gryzie mi się tylko to, iż z zewnątrz domek ma taki szary tynk, a w środku jest taki kolorowy - ale to taka drobnostka. Acha, wspomnę jeszcze, iż podoba mi się ten mały ogródek. Ocena: 10/10 oczywiście^^. |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Śliczny
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajniutki domeczek z nutką fantazji
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Łoszzz nie spodziewałem się takich ocen, hehe dzięki za wszystkie i zapraszam do dalszego komentowania
![]() ![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Co do bryły, to chociaż jest trochę klockowata jest ładna.
W przedsionku nie podoba mi się żyrandol. W kuchni nie pasuje ten kwiatek przy wejściu. W salonie nie podoba mi się trochę ten stolik pod telewizor i to , że posłanie dla psa jest tak blisko kanapy. Najbardziej urzekła mnie sypialnia. W łazience nie podoba mi się ścianka oddzielająca prysznic , mogłeś użyć lepiej całej ścianki, nie ukośnej. Ogółem mimo tych minusów , które wyżej wymieniłam domek bardzo mi się spodobał.
#17 |
|
![]()
Edit: Jednak ten dom, którego dałem zdjęcie nie będzie zamieszczony na forum, jestem w trakcie meblowania innego domu, ktróry wystawię na forum. Sorrki za zamieszanie
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez kubuss : 03.07.2008 - 18:45 |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Zaznaczyłam w sondzie odpowiedź "Tak" bo:
Salon, salon, salon... Wydaje mi się, że w każdym (prawie) domku, a dokładniej w salonach jest ta sama tapeta. To jest ten największy minus, a po za tym ogród mi trochę nie pasi, ale to przez zapewne Twoją skromność. |
![]() |
#19 |
|
![]()
Klemciaczeq - Tapety nie są takie same. możliwe że Ci się wydaje po prostu podobają mi się te kolory, a tepety mają inne odcienie
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Jesus.. Jest jest great ..! A ta łazienka z tymi kafelkami to cud nad cudami ! Jest bossska tak jak domek 10/10
A i ten dom co będzie to też na 10 ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|