![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Bakalia i Nicole
Po pierwsze, z takim zachowaniem możecie śmiało wrócić do piaskownicy Po drugie, Cróffcia nie ma zapewne ochoty wysłuchiwać waszych kłótni w jej autorskim temacie A po trzecie primo, nie macie już pięciu lat i myślę, że wiecie iż takie zachowanie jest po prostu nie na miejscu Żeby nie offtopować zapytam, kiedy nowe simki? |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Mnie to już... Bakalia co się jej czepiasz? Wyraziła taką ocenę i koniec kropka *.*
No... Co do simek... Wkurza mnie takie coś: To moje pierwsze simki,prosze o wyrozumiałość... Jeszcze przy FS,ale przy simkach?! Napewno to nie są twpje pierwsze simki. No... Co do simek są w miare ładne-6/10 |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Elena-niezłe oczy(choć makijaż przesadzony) i nos,co do ust może wyglądałyby lepiej z inną szminką.Fryzura także moim zdaniem niezbyt trafiona.
Agnieszka- zbyt okrągła na twarzy,pieprzyk jeszcze na dodatek w takim miejscu to dla mnie porażka. Poza tym wygląda nijako i bez wyrazu. Na przyszłośc proponuję dawac zdjęcia z gry ponieważ z Warsztatu nie oddają w pełni urody simki.
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
ale bakalia ma rację !
![]() ___ żeby nie roobić offtopu <zgapię od ciebie Ayris ;D> kiedy następne simki ?
#15 |
Guest
|
![]()
Nowe simki, są też na innym forum więc jak co nie czepiać się
![]() Alice ![]() ![]() ![]() Alice jest modelką od 1,5 roku. Pracę w naszej agencji rozpoczęła jako 19 latka. Poza pracą mieszka w Miłowie. Jest wolna (stan cywilny) o szuka chłopaka. Wiele było już chętnych, ale ona wciąż czeka na tego jedynego. Nadine ![]() ![]() ![]() Nadine ma 24 lata. Pracę jako modelka rozpoczęła 4 lata temu w agencji dla początkujących. Po roku przyjęła się do naszej agencji. Ma męża i 3 letnią córeczkę. Na sesję przyjeżdża z Dziwnowa. I sama przyzna że czasami jest dziwna. Carolina ![]() ![]() ![]() Ma 17 lat. Wygrała kasting na modelkę naszej agencji. Twierdzi że ma kilka stylów. Raz ubierze bluzkę w czaszki. Raz różową z Hello Kitty. Jednak nie przepada za emo, ma swój oryginalny styl, który nie jest ani punk ani barbie. Nie ma chłopaka. Skupia się wyłącznie na swojej karierze. Jeździ na dużo sesji. Mieszka z rodzicami i młodszą siostrą w Kwitnących Wzgórzach. Myśle że te są lepsze, rzeczywiście w grze jest lepszy efekt. Justka masz rację |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Alice - ładna tylko ma takie diwne oczy... 9/10
Nadine - Nie podoba mi się. W tych włosach ma dziwnie małą twarz. 5/10 Carolina - Ta ma brzydki kształt twarzy. Za to ma fajne włosy. A nos chyba z maxisa? 6/10 20/30 - Całkiem nieźle. Robisz takie... Fajne simki |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
bubel-96, dzięki za ocenkę
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Alice najbardziej mi się podoba ale nie pasuje kolor tęczówek
Nadine włosy nie pasują, i brwi do włosów. Carolina najmniej mi się podoba bardzo brzydki kształt twarzy a włosy ładne na swój sposób. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|