![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Ohhh chciałabym tam spędzić wakacje...
Podoba mi sie najbardziej ta plaża ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Śliczny domeczek
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Nie będę pisać komplementów, bo musiałabym powtórzyć wszystkie posty
![]() A po sypialni widać, że jesteś facetem ![]() Nie pasują mi 2 rzeczy: - biały dywan w salonie trochę mnie razi, wolałabym jakiś jasny beż - podwójne łóżko w sypialni u dziecka - faktycznie przyszłościowe, aż za bardzo ![]() Widok od strony morza fantastyczny - jak pocztówka z wakacji ![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Zmieniłabym tylko szafe w pokoju dziecka. Jest ohydna i nie w ogole pasuje.
Dalbys ktorys ze swoich domkow do sciagniecia? Bo bardzo mi sie podobaja, a szczegolnie bryly i ogrody. ![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Dom nawet ładny, oczywiście pomijając fakt, iż chyba oprócz ścian i kilku elementów wszystko jest ściągnięte z Internetu. To dla mnie wielki minus. Pomimo to myślę, że masz zadatki na dobrego architekta w Sims 2, ale pomyś o zrobieniu czegoś bez użycia dodatków z Internetu.
Ostatnio edytowane przez szynszylam : 12.07.2008 - 22:51 |
![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mógłbym wrzucić każdy z nich, ale mam w nich dodatki z takich stron, z których nie pozwalają ich rozprzestrzeniać. Muszę te domy z nich uprzątnąć i może wtedy, ale to potrwa, tym bardziej, że nie wiem które są które...
szynszylam, Nie wiem nic o gotowych pomysłach ze stron, ja tylko ściągam dodatki i z nich korzystam, nie stawiam gotowych kompletów!!! A tak na marginesie: do niedawno miałem beznadziejnego neta i nie ściągałem ŻADNYCH dodatków, a tymi maxisowymi to już rzygałem.. No to teraz sobie odbijam... I pomyślałem sobie, że te starsze moje domy były ok, więc też je kiedyś wepchnę. Tylko najpierw muszę pokombinować z save'ami, bo tych domów aktualnie u ,mnie w grze nie ma...
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Brak mi słów. 10/10
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Uwielbiam takie klimaty. Nowoczesny, ale ciepły. A ten taras nad morzem- cudo! Podziwiam, masz talent...
10/10 bez gadania! |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Ogólnie podoba mi się, mam zastrzeżenia co do pokoju dziecka - szafa i kuferek na zabawiki zupełnie mi nie pasują... z myślą o dzidziusiu, moim zdaniem, w pokoiku powinno znaleś się łóżeczko, stolik do przewijania i rzeczy dla maluszka
![]() ![]() ![]() Bardzo podoba mi się kuchania wraz z jadalnią ![]() ![]() Moja ocena 9/10 ![]() Ostatnio edytowane przez Agula_87 : 28.07.2008 - 10:09 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|