![]() |
#341 |
Guest
|
![]()
Moja simka Agnieszka wyszła za Dariusza Marzyciela, który nadal nie podjął żadnej pracy oprócz malowania obrazów w domu. Jego żona również czasem maluje, ale na co dzień poświęca się obowiązkom Bogini rocka. Mają córkę-Magdę, która obecnie jest nastolatką. Szczepan studiuje ekonomię. Dzięki hackom do gry wziął ślub z Lilianą Przyjemniaczek na studiach i wychowuje tam syna, Krystiana, który jest w tej chwili małym dzieckiem i własnie tańczy solo.
Andżelika Przyjemniaczek porzuciła studia historii, wróciła do Miłowa i zamieszkała u Biedaków, nie miała dzieci. Balbina urodziła kolejne dziecko, Wacława, który podzielił los swego ojca i utopił się w basenie. Później wzieła ślub z robotem Stanisławem. Cała czwórka prędko zmarła z róznych powodów. Błażej jest gejem i zaręczył się niedawno z Prof. Beniaminem Nietakiem. Na studiach był leserem i porzucił je po pierwszym roku. Na razie nim nie grałam. Mortimer Ćwir wziął ślub z Diną Kaliente, która jest teraz w ciąży. Kasandra zerwała z Donem po przejściu metamorfozy. Wygląda teraz naprawdę ładnie, ale jest samotna, marzy o tym, aby Dariusz Marzyciel ją pokochał, ale tak się nie stanie. Resztą rodzin nie grałam. |
![]() |
|
![]() |
#342 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja. Motherlode'em, oczywiscie. Zamierzam Znalesc Dariuszowi prace jako artysta, zeby mu sié spodobala.
![]() |
![]() |
#343 |
Guest
|
![]()
Ja! Troszkę poawansował, a potem hajtnął się z Kasandrą i budżet im się zwiększył. Ale i tak potem nie wytrzymałem i wpisałem motherlode, bo wiano Kasandry nie starczyło na stosowną willę.
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Guest
|
![]()
Ostatnio zachciało mi się grać w Dziwnowie. I tak:
Papużka/Jakiś: Papużkom urodziły się bliźniaczki - Paulina i Patrycja. Nerwus uciekł "porywając" Paulinę [czyt. wyprowadził się zabierając ją ze sobą] ![]() Kowal: Jadźka urodziła Jolę - córkę Technika Zapylacza. Jola jest murzynką i jest ruda xD Jasiek dorósł i wyprowadził się do Ofelii Widmo/Zmrok: Ofelia jeszcze jako nastolatka przespała się z Jaśkiem i urodziła syna o nietypowym imieniu: Zefir. Gdy dorosła wyszła za mąż za Jaśka. W dniu ich ślubu zmarła Oliwka. Gdy Zefir stał się dzieckiem Ofelii i Jaśkowi urodziły się bliźniaki: Ametyst i Jaspis [chłopcy], a zaraz później bliźniaczki: Rosa i Mżawka. Aktualnie Ofelia jest w ciąży [planuję kolejnego synka o imieniu Fiołek]. Wszystkie dzieci są blondwłosymi kosmitami. Jasiek ma romans ze sprzątaczką. Póki co Ofelia nic o tym nie wie. |
![]() |
![]() |
#345 |
Guest
|
![]()
Ja też podniosłam Marzycieli z dołka finansowego, jako Bogini rocka ma się rozumieć i przez wkład jaki przyniosłam po wyjściu za mąż. Nie używałam żadnych kodów, a obecnie Marzycielowie są warci około 80 000 simoleonów.
|
![]() |
![]() |
#346 |
Guest
|
![]()
Jedna siostra kaliente ta ruda wyszła za mortimera i zaszła z nim w ciąże jeszcze przed ślubem, ale kiedy tego samego dnia oglądała telewizor usłyszała na górze (w domu sióstr) ochy i achy, pobiegła tam i zobaczyła jak ta blondynka (jej siostra) i Mortimer robią dzieci więc zerwała z Mortimerem a ten porzucony się wyprowadził, sistry sie pogodziły i obie są w ciąży z Mortimerem
![]() Narazie tylko tyle bo grałam tylko 3 godziny ale zaraz dokończe i napisze ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Guest
|
![]()
U mnie z maxisowskich rodzin została Dina Kaliente (obecnie Wiatr) i Jadźka Kowal, która jest biedną emerytką z zupełnie czerwonym paskiem aspiracji (grałam nią bez kodów...). A, no i są jeszcze te kosmitki, nie pamiętam, jak się nazywają, założyły kwiaciarnię.
|
![]() |
![]() |
#348 |
Guest
|
![]()
Wczoraj weszłam po raz pierwszy do Doliny Niezbędnej i zachciało mi się grać rodziną Żart...
Nastolatka o jakże dźwięcznym imieniu Wiola ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Guest
|
![]()
Miłowo:
Ćwir : Don zerwał z Kasandrą i jest z Niną Kaliente , Kasandra jest z Dariuszem Marzycielem i ma z nim córkę Martę ( niemowlę ). Szczepan jest dorosły i jest z Lilianą. Kaliente : Nina jest z Donem i mają bliźniaczki Matrynę i Marzenę ( w wieku szkolnym ) Dina poślubiła Mortimera ( którego odmłodziłam ) i mają syna Daniela ( w wieku małe dziecko ) Przyjemniak : Liliana i Andżelika pogodziły się . Liliana jest ze szczepanem i mają synka Dominika ( niemowlę ) A Andżelika jest z simem mojej roboty Antonim i mają córkę Anię ( wiek szkolny ) i synka Alberta ( małe dziecko ) Marysia i Daniel pogodzili się i spodziewają się dziecka. Biedak : Damian (?) zmarł jak jego ojciec . Balbina poznała Jacka i są małżeństwem mają córkę Agnieszkę ( wiek szkolny ) Błażej jest dorosły i poznał simkę mojej roboty Klaudię i mają córeczkę Darię ( wiek szkolny) , a jeśli chodzi o te dziecko co Balbina miała na samym początku gry to była Sara ale ona wyprowadziła się do Werony i jest dorosła. Próchno,Hak nie gram Werona : Kapulet : Hermia ( ? ) poślubiła Puka i Hermia jest w ciąży. Julia jest z Romeo i mają bliźniaki chłopca Gabriela i dziewczynkę Iwonę ( wiek szkolny obydwoje ). Rodziny pogodziły się i żyły długo i szczęśliwie! Mało gram w Weronie a jak gram to tylko w ich Dziwnowo : Oliwka poslubila tego kosmite mają 3 córki kosmitki (wiek szkolny ) i żyją długo i szczęsśliwie Ja przeważnie gram w Miłowie to widać |
![]() |
![]() |
#350 |
Guest
|
![]()
Hmmm, to tak... Po ostatniej reinstalce sprzed kilku miesięcy, wygląda to tak... Gram tylko w Kwitnących i mojej dzielnicy handlowej do Kwitnących, simy takie jak Julian Kuk [CW] po prostu wprowadzam tam a nie np. do Doliny Niezbędnej.
Siejba - staruszki się wyprowadziły, rodziną Marcin nie grałam na razie. Katarzyna przygarnęła psa, Alegrę. Basia Złotko adoptowała dziewczynkę, Laurę w wieku małe dziecko (która generalnie była biologiczną córką Gienka i Patrycji Łopatka). Krótko po urodzinach Laury, Basia zmarła wskutek pożaru ![]() Łopatka - Gieniek poślubił Patrycję [nie pamiętam nazwiska ;p]. Wyprowadzili się, zostawiając córkę Gienka samą w domu [niedługo, gdyż wprowadziła się do córki Aleksandra Łopatka]. Doczekali się córeczki Laury, która niestety zaniedbali i zabrała ją opieka społeczna [małą adoptowała Basia Złotko]. I chyba nic dalej nie ruszyło, nie pamiętam ![]() Szpadel - ożenił się z Kleopatrą. Doczekali się na razie syna, Jakuba, który obecnie jest w wieku dziecko. Rodziną Zielonka jeszcze nie grałam dużo, praktycznie nic się nie zmieniło. Nawet Stokrotka jeszcze nie dorosła xD. Kuk - Julian wprowadził się do centrum handlowego Kwitnących Wzgórz. Do niego wprowadziła się Florencja Delarosa, która teraz chyba jest w ciąży ;p. Z Julianem oczywiście. Julian nie wygrał niestety w zawodach kulinarnych, ale będzie próbował dalej ;p. Kiedyś zamierzam Julianowi zalożyć cukiernię. No i może Florencja będzie miała kwiaciarnię. No i swoją drogą, nie wiem czy ci państwo będą razem... ;p. Żakiet - Gerwazy przyciśnięty przez swą matkę poślubił niejaką Balbinę [maxisowa simka, to była jedna z dwóch w których był "startowo" zauroczony, ta z kitkami]. Po narodzinach Mikołaja, pierworodnego syna, postanowił w świecie poszukiwać przyjemności, miast kolejnych simek na jedną noc ;]. Krótko po narodzinach Mikołaja, Balbina zaszła w drugą ciążę i powiła bliźniaczki, Jagodę i Malinę. C.D.N. ![]() Ostatnio edytowane przez Lorena : 17.07.2008 - 11:20 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|