Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.07.2008, 18:23   #121
Fiorella

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 2 Ikea Stuff.

Meble są super, szkoda, że tak mało podług. Opłaca się kupić, dla tych mabli jastem skłonna zrezygnować z tych z neta, ale chyba jednak tego nie zrobię...
Fiorella jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.07.2008, 13:56   #122
Hefalump

ja mam ikea dodatek
Hefalump jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.07.2008, 22:18   #123
Fobika
Guest

Aaa!! Mi się strasznie podoba Mało ściągam rzeczy z neta, bo strasznie grę zamula i takie nowoczesne, proste meble to jest właśnie to czego mi brakowało. Ogólnie jestem zadowolona
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.07.2008, 07:18   #124
Hefalump

ja mam IKEA urzadza dom akcesoria
Hefalump jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.07.2008, 18:46   #125
brzos

Reputacja: 11

Od dziś jestem usatysfakcjonowaną (dobrze napisałam? ) posiadaczką akcesoriów Ikea Urządza Dom. Meble są super, dwa domy uraczyłam już nimi. Kocham te dziwne nazwy
W domu sama mam lustro KRABB. W skrócie: na co dodatki z internetu, jeśli ma się akcesoria Ikea. (Chciałabym jeszcze tylko wypowiedzieć się w kwestii wiele wnoszących do tematu zdań: "Ja mam IKEA urządza dom akcesoria" i znów cytuję Hefalumpa "Ja mam ikea dodatek". Super. Dwie rzeczy; nas nie interesuje to czy masz czy nie: jeśli masz, to wyraź opinię, jeśli nie masz powstrzymaj się. Druga rzecz jest taka, że jeśli powiedziałeś raz, drugi jest nie potrzebny.)
brzos jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.07.2008, 20:59   #126
Lorena
Guest

Hmm, a ja chyba Ikei nie kupię. Chciałam, ale z racji tego, ze używam mebli głównie maxisowych (dodatki z neta mam głównie do simów, natomiast mebluję i to z powodzeniem i zadowoleniem zupełnym meblami Maxisa, sprawę ułatwia fakt, że mam wszystkie główne dodatki więc trochę tego jest ;p), meble z tego minipacku niekoniecznie będą mi wszędzie pasować, tak by urządzić cały, duży dom (cztery takie same sypialnie mi się zbytnio nie uśmiechają ;p). A ja misz-maszu stylistycznego nie lubię ;].
Ech, sama nie wiem. Kuusi mnie, bo część rzeczy z minipacku mam w domu realnie .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.07.2008, 20:07   #127
asiolek
Guest

Wczoraj w Empiku nabyłam ikea stufft Jestem mile zaskoczona i wg mnie to najlepszy minipack Nie podoba mi się chyba jedynie stolik "HATTEN" taki jakis krzywy i dziwny;/ No i wkurzyło mnie że na opakowaniu jest niebieski recolor fotela "POANG" a w grze go nie ma telewizor "EXPEDIT" jest bardzo fajny, ale myślałam że będzie więcej recolorów. Najbardziej chyba spodobały mi się wszystkie kanapy i fotele
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.07.2008, 23:42   #128
MacieK
Guest

Narazie nie jestem aż tak zadowolony. Zdecydowanie to nie jest najlepszy dodatek - mini pack. Owszem kilka rzeczy jest fajnych ale jestem rozczarowany łóżkami. Nie umieszczono żadnych ciekawszych modeli ze sklepu IKEA. Traktuję ten dodatek bardziej jako inwestycję na przyszłość kiedy wyjdzie na polski rynek TS2 Apartment Life. Ikea Stuff przyda się lepiej do urządzania mniejszych bądź większych mieszkań ale nie domów.
5/10.
Zdecydowanie TS2 Szyk i elegancja oraz H&M były jak dotąd chyba najlepszymi dodatkami jak dla mnie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.07.2008, 23:46   #129
NaNiKo

A ja powiem szczerze, że jest to moim zdaniem chyba nawet najlepszy mini pack. Naprawdę jestem zadowolona, a że jeszcze dostałam go na imieniny i nie musiałam płacić to już w ogóle xD Biorąc jeszcze pod uwagę to, że gram clean to ten mini pack faktycznie urozmaicił mi grę.
A. France
[img][/img]
Av by Meine Liebe Kitu :*
NaNiKo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24.07.2008, 10:22   #130
martusia_re2
Guest

Ja też gram Clean i te meble to wszystko bardzo urozmaica. No są świetne w połączeniu z meblami z wszystkimi innymi dodatkami ;]
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania