![]() |
#122 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja mam ikea dodatek
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Guest
|
![]()
Aaa!! Mi się strasznie podoba
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
|
![]()
ja mam IKEA urzadza dom akcesoria
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Reputacja: 11
|
![]()
Od dziś jestem usatysfakcjonowaną (dobrze napisałam?
![]() ![]() W domu sama mam lustro KRABB. W skrócie: na co dodatki z internetu, jeśli ma się akcesoria Ikea. (Chciałabym jeszcze tylko wypowiedzieć się w kwestii wiele wnoszących do tematu zdań: "Ja mam IKEA urządza dom akcesoria" i znów cytuję Hefalumpa "Ja mam ikea dodatek". Super. Dwie rzeczy; nas nie interesuje to czy masz czy nie: jeśli masz, to wyraź opinię, jeśli nie masz powstrzymaj się. Druga rzecz jest taka, że jeśli powiedziałeś raz, drugi jest nie potrzebny.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Guest
|
![]()
Hmm, a ja chyba Ikei nie kupię. Chciałam, ale z racji tego, ze używam mebli głównie maxisowych (dodatki z neta mam głównie do simów, natomiast mebluję i to z powodzeniem i zadowoleniem zupełnym meblami Maxisa, sprawę ułatwia fakt, że mam wszystkie główne dodatki więc trochę tego jest ;p), meble z tego minipacku niekoniecznie będą mi wszędzie pasować, tak by urządzić cały, duży dom (cztery takie same sypialnie mi się zbytnio nie uśmiechają ;p). A ja misz-maszu stylistycznego nie lubię ;].
Ech, sama nie wiem. Kuusi mnie, bo część rzeczy z minipacku mam w domu realnie ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Guest
|
![]()
Wczoraj w Empiku nabyłam ikea stufft
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Guest
|
![]()
Narazie nie jestem aż tak zadowolony. Zdecydowanie to nie jest najlepszy dodatek - mini pack. Owszem kilka rzeczy jest fajnych ale jestem rozczarowany łóżkami. Nie umieszczono żadnych ciekawszych modeli ze sklepu IKEA. Traktuję ten dodatek bardziej jako inwestycję na przyszłość kiedy wyjdzie na polski rynek TS2 Apartment Life. Ikea Stuff przyda się lepiej do urządzania mniejszych bądź większych mieszkań ale nie domów.
5/10. Zdecydowanie TS2 Szyk i elegancja oraz H&M były jak dotąd chyba najlepszymi dodatkami jak dla mnie. |
![]() |
![]() |
#129 |
|
![]()
A ja powiem szczerze, że jest to moim zdaniem chyba nawet najlepszy mini pack. Naprawdę jestem zadowolona, a że jeszcze dostałam go na imieniny i nie musiałam płacić to już w ogóle xD Biorąc jeszcze pod uwagę to, że gram clean to ten mini pack faktycznie urozmaicił mi grę.
![]() |
![]() |
#130 |
Guest
|
![]()
Ja też gram Clean i te meble to wszystko bardzo urozmaica. No są świetne w połączeniu z meblami z wszystkimi innymi dodatkami ;]
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|