![]() |
#351 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pamiętam że jak grałam to z rodziną Przyjemniak było tak...
Daniel umarł, spłonął w wielkim pożarze, potem odnowiłam ich chatę, Lilianę wysłałam na studia, kierunek aktorstwo, potem była babką od show biznesu, miałam to coś do zmiany twarzy i ją zmieniłam na śliczną. Była dorosła i pobrała się z Donem Lotario. Diana Kaliente umarła a jej siostra się wyporwadziła i ją usunelam. Andzelika po studiach byla wrozbitką i lesbijką xD Pokochała Balbinę Biedak. A Marysia została emerytką i siedziała sama w chacie...A ten Daniel biedak czy jak mu tam poklocil się z Andzi i dalam go na studia na Psychologie... Z tą rodziną Ofelią i Oliwką z Dziwnowa Tą staruchę kodem odmlodzilam, a ta nastolatka byla dorosla i sie wyprowadzila. i dalej nie gralam, bo formata mialam >.<
|
![]() |
#352 |
Guest
|
![]()
Miłowo.
Kasandra wyszła za Dona. Urodziła mu 2 synów - bliźniaków: Ksawerego i Karola. Gdy dzieciaki podrosły, Kasandra przyłapała Dona na zdradzie i się z nim rozwiodła. Wykorzystał tą okazję Dariusz Marzyciel, rozkochał w sobie Kasandre. I teraz oczekują dziecka. ;] Andżelika i Lilianna podrosły. Obie wyprowadziły się z domu. Andżelika wyszła za Damiana Biedaka i urodziła mu bliźniaki - Wiktorię i Daniela. Z powodu biedy przeprowadzili się do teściów - Daniel i Marysi. Teraz wszyscy żyją spokojnie. A Andżelika oczekuje kolejnego potomka. Lilianna wyszła za Szczepana i urodziła mu 2 dzieci - Dawida i Anne. Dorobili się majątku po licznych awansach. Zaprosili do swojego domu dziadków Lilianny - państwo Próchno, którzy się do nich wprowadzili. Nina Kaliente wyprowadziła się od siostry i dalej romansuje. Przez wpadkę z Donem urodziła dziecko - Nicole. Esmeralda i Jan Hak żyją bogato w wielkiej willi. Esmeralda urodziła 2 synów - Dominika i Marka. Lucyna wyprowadziła się i zamieszkała z Błażejem Biedakiem. Lucyna niedługo urodzi 1 dziecko. Balbina Biedak urodziła 3 syna - Szymona. Wyszła za mąż za Kazimierza Siodełkę i urodziła mu syna - Ignasia. Obecnie Balbina przeszła na emeryture, a jej młody mąż na nią zarabia. Dina Kaliente, Mortimer i Aleksander Ćwir się nie rozwijają bo nimi nie gram. Dziwnowo. Anastazy Samotnik zareczył się z Teodorą Brzytwą. Ta urodziła mu bliźniaki - Franciszkę i Łucję. W dzień ich ślubu Teodora zdradziła go z jego kolegą najbliższym [!], rozstali się tego samego dnia. Anastazy znalazł pocieszenie w ramionach Ernestyny Jedynak - długiej jego przyjaciółki. Przeprowadził się do niej i jej córki Julki [chyba]. Urodził im się syn - Antoni. Teodora jak na razie żyje sama. Ale niedługo po przespaniu się z kimś wpadnie i urodzi dziecko. A potem zamieszka z kobietą. [!] Paskal urodził syna - Olafa. Zamieszkał z Celiną Jedynak. Nie planują ślubu na razie. Nerwus ożenił się z Lolą Jedynak. Żyją skromnie. Urodzil im się syn. [nie pamiętam imienia ;]]. Planują 2 dziecko. Celina i Lucjan - na razie nic. Jesiek Kowal wprowadził się do Ofelii i ożenił się z nią. Oczekują 1 dziecka. Oliwka umarla. Generał Bolesław dalej gnębi swoich 3 synów. Technik i Jadźka żyją w spokojnej starości. Janka z nimi. DALEJ BRAK WIADOMOŚCI ;]] |
![]() |
![]() |
#353 |
Guest
|
![]()
Miłowo:
u mnie Mortimer ożenił się z Diną i miał z nią córkę Rittę później adoptowali Beatkę a Mortimer zmarł... Nina wprowadziła się do Dona Lotario i razem spłonęli w wielkim pożaże... Marzyciel smoli pięty do Kasandry... spodziewają się dziecka ale oficjalnie nie są narzeczenstwem ani małżeństwem. Do Przyjenniaków wprowadziła się ich pokojówka i romansuje ze staruszkiem. Andzielika wziela ślub z Biedakiem Damianem wyprowadzili sie i mają na razie 2 synków bliźniaków Sammuela i Felixa oraz córkę Elizę i spodziewają się dziecka. Balbina Biedak urodziła 3-go syna Michała i wyszła za złodzieja Gordona Króla i ma z nim kolejnego syna. Dziwnowo: Dwaj bracia dziwacy urodzili synów kosmitów Ambrożego i Gerarda ![]() Jasiek Kowal dorósł i ochajtał się z pokojówką Adelą mają córkę juz nastolatkę Chelsea syna Stanley'a w wieku wczesnoszkolnym syna Marcela małe dziecko i teraz spodziewają się kolejnego maluszka... Technik Zapylacz utopił się w basenie, Janka jest nastolatką a Jadźka przeszła na emeryurę i adoptowała niemowlę Helenkę ![]() No to chyba wszystko ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Guest
|
![]()
u mnie Dina Kaliente wyszła za Mortimera Ćwira(mają 10 dzieci). Natomiast Nina wyprowadziła się ,zmieniła fryzurę , miała nieślubnie dziecko . Niedawno umarła z rozpaczy, ponieważ ten, z którym miała dziecko nie chciał go zaakceptować(dzieckiem zajęła się moja simka, z którą Nina mieszkała).
Don Lotario zerwał z Kasandrą, ponieważ zobaczył ją z innym i jest samotny.Zmieniłam mu fryzurę i jeszcze żyje(narazie). Balbina Biedak i reszta rodziny nie żyje ( już dawno zresztą). Został jej syn Błażej , który w adopcji się znajduje. Maryśka Przyjemniak nie żyje , ale wcześniej dostała porażenia mózgowego i łaziła brudna po Miłowie (łysa). Danielowi zmieniłam fryzurę, a Andżelika była mojego syna żoną, ale już nie żyje, ponieważ umarła z przerażenia, kiedy zobaczyła, że rodzi. Odmłodziłam rodzinę Próchno. |
![]() |
![]() |
#355 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Przez awarię dysku i reinstalę Windowsa, a więc i Simsów, nie mogąc zacząć od nowa w Dziwnowie (za dużoo tam straciłam
![]() I sprawy wyglądają następująco: Ćwir- Morti zmarł (nie chciało mi się nim grać), Kasandra wyszła za Dona. Aleksander poszedł na studia- kierunek fizyka, skończył je z wyróżnieniem, i obecnie czeka w skrzyni rodzin aż mu kupię willę (podzielą się z siostrą kasą) i ożenię go z jego miłością ze studiów- Łucją Straszydło. Lotario- Don zmienił aspirację, ożenił się z Kasandrą i maja dwójkę dzieci: córkę Gabrysię (w wieku szkolnym), oraz synka Wiktora (niemowlę). Hak (u mnie Szmer)- Esmeralda (Joasia) zaczęła pracować, podczas, gdy jej mąż zajmuje się domem. Lucynka jest nastolatką. Rodzina powiększyła się o nowego członka, którym był Dawid (obecnie w wieku szkolnym). Przyjemniak (Kumpel)- Marysia i Daniel są emerytami. Mieszkają w domku w lesie (jego zdjęcia wstawiłam na forum). Liliana i Angelika poszły na studia, po czym się chajtnęły. Próchno- oboje nie żyją. Biedak vel. Nowy- Balbina urodziła 3 dziecko- Mikołajka (obecnie w wieku szkolnym), po czym wyszła drugi raz za mąż. Jej wybrankiem był miastowy, Brandon Jakiś, któremu zmieniłam nazwisko na Nowy. Po niedługim czasie urodził się Janusz (teraz w wieku szkolnym). Błażej zginął w wypadku samochodowym wracając ze szkoły. Biedak Jr- Damian poszedł na studia (chyba literackie), jego przyszła zona, Angelika Kumpel, również (biologia). Oboje ukończyli z wyróżnieniem. Zaraz po studiach, jeszcze zanim się pobrali, mieli swój "pierwszy raz"- Angelika zaszła w ciążę. Potem wiadomo- ślub, wesele i narodziny córeczki- Jasmine (w wieku szkolnym). Obecnie mają się przeprowadzić do innego domu (planują drugie dziecko). Marzyciel- Darek zaczął pracę zawodową jako artysta. Obecnie jest emerytem. Jego syn, Szczepan wraz ze swoją dziewczyną, Lilianą poszli na studia (on- ekonomia, ona- sztuka). Oboje skończyli z wyróżnieniem. Po studiach zalegalizowali swój związek i otworzyli sklep z obrazami ("Dreamer`s Pictures"). Do rodziny wkrótce dołączyła Marlenka (imię po babci; obecnie małe dziecko). Urodziła się w tym samym dniu, co jej kuzynka, Jasmine (chociaż jest starsza- całkiem o tym zapomniałam robiąc pannie Biedak urodzinki). Kaliente- wybudowałam im chatę. Nina czeka na okazję, by znowu zacząć z Donem. A Dina prawdopodobnie się chajtnie. Póki co nimi nie gram. Ostatnio edytowane przez Liv : 10.08.2010 - 16:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Reputacja: 11
|
![]()
Kiedyś już chyba pisałam tutaj o moich maxisowych rodzinkach, ale nie pisałam chyba o tym.
Jedną rodzinkę opiszę, reszta jest nieciekawa. W Miłowie żyli sobie... Biedakowie. Dobrze znana rodzina, choć nie bogata. Balbina, samotna matka wychowująca dwóch synów - nastolatka Damiana i małego Błażeja - po niedługim czasie ponownie zachodzi w ciążę z trzecim synkiem. Nazwałam go Bernard. Jeszcze przed narodzinami Bernarda do Biedaków wprowadziła się mała rodzinka, Kordiałkowie. Było to małżeństwo z córką, nastolatką, piękną Anielą. Pójdźmy nieco dalej. Mniej więcej dwa dni później Balbinie urósł brzuch. Dzień później to samo stało się... matce Anieli, której imię jest nieznane z powodu jej wczesnej śmierci. Aniela i Damian zakochali się. Wkrótce na świat przyszedł wyżej wymieniony Bernard, a deko później światło dzienne ujrzała Ida, siostrzyczka Anieli. Ponieważ dom był malutki, brakowało miejsca. Aniela i Damian w tym czasie dorośli. Postanowili że przeprowadzą się wraz z Idą, Bernardem i Błażejem do nowego domu. Tak też zrobili. A troje starców zostawili w starym domu Biedaków. W nowym, dużym domu Damian i Aniela pobrali się, a Aniela zaszła w pierwszą ciążę. Ida i Bernard powolutku dorastali, podobnie jak Błażej. Aniela rodzi. Para bliźniaczek! Ich imiona zapomniane. Przy drugiej ciąży Błażej skończył 18 lat i wyprowadził się. Ida i Bernard zostali nastolatkami i podobnie jak rodzeństwo, zakochali się. Damian stał się w końcu ojcem trójki dziewczynek. Wkrótce Ida i Bernard dorośli, pobrali się, i niedługo potem Ida urodziła małego Baltonę. Wyprowadzili się, a wtedy Damian, Aniela i trzy latorośle zostały same. Wtedy Damianowi znudziło się proste życie, poszedł po szczęście do siostry swej pierwszej miłości - Liliany Przyjemniaczek, która też była już dorosła. * Lila jest obecnie w ciąży z Damianem, ale on wrócił do żony. THE END Liv, tak, żywcem z Jeżycjady Ostatnio edytowane przez brzos : 18.08.2008 - 14:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up: te imiona wyciągnęłaś z "Jeżycjady"?
Dobra, żeby nie było offtopa. Nowości: Ćwir- Aleksander niedawno ożenił się z Łucją. Co prawda nie mieszkają w willi (sama jej nie zbuduję, a na TSR czy MTS jeszcze do porządku nie zajrzałam), a w domku zbudowanym przeze mnie (naprzeciwko rodz. Kumpel). Obecnie Łucja jest w ciąży. Biedak Jr- dzisiaj Angelika urodziła bliźniaczki (niestety): rudowłosą Anitę i blondynkę Malwinę (Malwina wygląda tak samo jak jej starsza siostra <grrrr>) Kaliente- mam męża dla Diny. Jest nim Mirek Kreciuk (jego domek wstawiłam do oceny na forum). Jeszcze się nie znają, ale to tylko kwestia czasu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Guest
|
![]()
@up:też to czytasz ?
![]() Ćwir:Mortimer ożenił się z Niną,Kasandra z tym Murzynkiem(Marzyciel ma na nazwisko),w drodze są dzieci (bliźniaki,użyłam kodu ),Aleksander,stał się nastolatkiem,,niedługo pójdzie studiować razem z Anną Patyczak która jest jego miłością.. Kaliente: Dina wzięła ślub z Mortim,mieszka u niego,a Nina jest wściekła,bo Don ożenił się z Kasią (pokojówką).Niedługo podstawię jej jakiegoś facia xD Lotario: Don ożenił się z Kasią,ale nie jest jej wierny..Kasia niedługo urodzi dziecko To wszystko co zrobiłm z simami Maxisa,zazwyczaj nie gram nimi |
![]() |
![]() |
#359 |
Guest
|
![]()
Przyjemniaczek
Wszyscy się lubią i spodziewiają się potomka. Biedak Balbina nie urodziła, postarzała się i umarła, Damian jest z jakąś Zuzanną, a Błażej jest nastolatkiem <boolProp...> Marzyciel Kasandra jest z Marzycielem. Ćwir Don uciekł Kasandrze sprzed ołtaża.Mortimer jest z niną. |
![]() |
![]() |
#360 |
Guest
|
![]()
Miłowo:
Ćwir: Mortimer mi umarł, ale wcześniej ożenił się z Diną i mają coreczkę w wieku szkolnym. Kasandra się wyprowadziła i ożeniła z Donem. Aleksander jest nastolatkiem i ma dziewczynę. Dina pracuje w karierze sportowca. Przyjemniak: Marysia i Daniel są już emerytami. Daniel nadal romansuje z Kasią Langerak. Doszedł do szczytu kariery sportowca, a Marysia pracuje w polityce. Andżelika i Liliana na studiach. Andżela studiuje nauki polityczne, a Lili historię. Mieszkają razem z Damianem Biedakiem i Szczepanem Marzycielem. Marzyciel: Dariusz romansuje z Kasandrą, a Szczepan jest na studiach i uczy się aktorstwa. Jest z Lilianą. Dariusz pracuje w biznesie. Lotario: Don ożenił się z Kasandrą. Ma z nią córkę w wieku szkolnym. Jednak nadal romansuje z Kasią Langerak, Niną Kaliente i Diną Ćwir. Pnie się na szczyt kariery lekarskiej. Kasandra, natomiast jest naukowcem. Kaliente: Dina się wyprowadziła, a Nina została obibokiem. Zaadoptowała córkę, która jest obecnie w wieku szkolnym. Romansuje z Donem. Próchno: Honoriusz próbuje sił w karierze obiboka, a Karolina w karierze kulinarnej. Starają naprawić swoje stosunki małżeńskie. Hak: Jan odnosi sukcesy w karierze stróża prawa, a Esmeralda w karierze sportowca. Lucyna jest obecnie nastolatką i jest dziewczyną Błażeja Biedaka. Biedak: Balbina stara się poprawić sytuację finansową rodziny poprzez pracę w kulinariach. Damian studiuje literaturę, jest chłopakiem Andżeliki. Błażej jest nastolatkiem i chłopakiem Lucyny, a najmłodszy jest w wieku szkolnym. Dziwnowo: Dziwak: Waldemar i Leszek wyprowadzili się, został tylko Paskal ze swoją żoną Lolą Jedynak i córkami: kosmitką w wieku przedszkolnym i normalną, któa jest niemowlakiem. Paskal ciągle pracuje w karierze naukowca, a Lola jest sportsmenką. Waldemar ożenił się później z Ernestyną, mają córkę w wieku szkolnym. Waldemar jest naukowcem, a Ernestyna jest w wojsku. Leszek ożenił się z Celiną. Mają syna w wieku przedszkolnym. On jest naukowcem, a ona obibokiem. Samotnik: Anastazy ożenił się z Krystyną. Mają córkę w wieku szkolnym. Obydwoje są sportowcami. Jedynak: j.w. Widmo: Oliwka umarła, wcześniej zaprzyjaźniając się z Ofelią i Nerwusem. Ofelia ukończyła studia psychologiczne z wyróżnieniem i pracuje w karierze paranormalnej. Wyszła za mąż za Jaśka Kowala, który ukończył z wyróżnieniem studia na wydziale biologia i doszedł na szczyt kariery stróża prawa. Razem wychowują swoją córkę, która jest w wieku szkolnym. Kowal: Tam nic nie ruszałam, oprócz tego, że Jasiek poszedł na studia. Kamasz: Tam też nic nie ruszałam. Papużka: Również nic nie ruszałam. Werona: Nie grałam jeszcze. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|