![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Według mnie największe zyski mają sklepy z obrazami własnej roboty(ale niestety zajmuje to bardzo dużo czasu) sklepy z elektroniką i spożywczaki
|
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
A mi najlepiej idzie sklep z zabawkami, a właściwie prawie wszystko zawdzięczam Wielkiej Stopie, którego zatrudniłam
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
musisz mieć nocne życie,a żeby umieścić musisz poprostu ustawić na tej platformie samochód
|
![]() |
#35 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jeśli ma się złotą rangę zabawkarstwa, można w dwa simowe dni zbić fortunę.
Chociaż właściwie, każda dobrze wykonana rzecz przynosi zyski. Mając Czas Wolny można szyć, wyrabiać na kole garncarskim wazy, tace, amfory (które aż szkoda sprzedawać, niektóre są tak ładne. wiąże się z tym dużo kasy - jedna amfora może sprzedać się za 500$)... Na samochodach też można sporo zarobić (wymagane Nocne Życie), możemy też dać do sprzedaży najdroższe meble z trybu budowania. Nawet na najdrobniejszej rzeczy można dużo zarobić, to zależy też, na jaki procent mamy ustawiony zysk. Jeśli jednak zysk będzie zbyt duży, to i nikt szajsu nie kupi za 200$. W skrócie: każdy biznes, jeśli się do niego przyłożyć, może przynieść duże pieniądze. |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
mi największe zyski przynoszą sklepy z eliksirami(wymaga dodatku Nocne Życie) i z samochodami
|
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
U mnie najlepiej rozwija się interes z siłownią ;d może byc otwarty 24/7 bo nic przy nim nie musisz robic.. chyba ze pogadasz, zostanies zich trenerem .. a mam pytanko jak zrobic sklep zoologiczny i żeby sprzedawac psy, koty ?
|
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
U mnie nigdy zaden sklep nie dal zysku(tylko jeden ale wiecej niz polowe zawdzieczam boolProp'owi!
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Musisz ustawić w sklepie gablotę do kupowania psów i tę do kotów-takie,które są w sklepach zoologicznych Maxisa
![]() Gabloty te będą się automatycznie "wypełniać" nowymi zwierzakami,a jeśli "wciśniemy" któremuś z klientów zwierzaka,to gdy wejdziemy do niego do domu,gra się nas zapyta,czy chcemy mieć tego psa/kota w rodzinie ![]() U mnie najwięcej zysku przynosił sklep z obrazami ![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
najlepiej zrobic salon samochodowy
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|