|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy podoba Ci się dom ?? | |||
Bardzo, |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 56.25% |
Tak, |
6 | 37.50% |
Nie, |
1 | 6.25% |
Okropny. |
0 | 0% |
Głosujących: 16. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
W salonie lepszy był by inny telewizor, oraz łazienka sprawia wrażenie strasznie małej(inne kafelki na ścianie były by lepsze)
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Fajny, choż niezbyt podoba mi się kuchnia a w salonie troche jakoś blado.8/10
|
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
No i kolejny ładny, malutki domek w Twoim wykonaniu.
Na zewnątrz jest bardzo ładnie. Przedsionek i salon pięknie. Nie wyświetla mi się jedno zdjęcie kuchni więc za bardzo nie mogę jej ocenić. Z tego co widzę po rzutach raczej jest spoko, aczkolwiek nie podoba mi się " wolno stojąca" lodówka. Nie wyświetla mi się też jedno zdjęcie sypialni i łazienki, aczkolwiek z tego co widać, sypialnia jest ok, ale włazience nie pasuje do reszty zbyt ciemny kolor wanny .
#15 |
Reputacja: 11
|
![]()
Bardzo ładny, przytulny. Robiony z gustem. Podoba mi się. Taki akurat na moje potrzeby ;] Heheh... Nie wiem co tu więcej pisać, bo poprostu mnie zatkało jak zobaczyłam. Nie mam żadnych zastrzeżeń x)
#16 |
Guest
|
![]()
Wróciłeś już ? Wspaniale ^^ Mnei tu ostatnio nie było, więc... ekhem ; D Wiec, podobaja mi sie kolory w domku no i wogóle mi sie podoba, taki klimacik
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
No, nawet, nawet.
Z zewnątrz mi się podoba. Bryła mnie zachwyciła. Szczerze mówiąc, każda Twoja bryła jest ładna ![]() W środku jak w każdym starterze - jest pusto. Nie podoba mi się, iż oddzieliłes lodówke od reszty. Do reszty nie trzeba się przyczepić xdd. Ale jakiś taki, jak każdy inny Twój. Poczekam, może zobaczę od Ciebie coś bardziej oryginalnego? Ocena: 7,5/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|