![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam kilka problemów z grą. Oto one:
1.Gram rodziną, w której mam czworo dzieci. Jednym z nich nic nie można robić. To jest małe dziecko i jak każe simowi go podnieść to pochyla się do niego i od razu odskakuje. To dziecko wogóle nie raczkuje, tylko leży na ulicy (zachowuje się jak niemowle) i utrudnia przejazd samochodom. Przyjechała opieka społeczna i też go nie może wziąść. 2.Jak gram jakąś rodziną (nie każdą) to po dłuższej grze ok. godziny gra nie chce się wyłączyć, czyli jak włączam menu to żadna z opcji (wyjście, otoczenie i zapis) nie jest dostępna. 3. Nie mogę jeszcze zaprosić gości na przyjęcie, urodziny, itd. Proszę o pomoc!!! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ściągałaś ostatnio jakieś hacki? gra oryginalna?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nie ściągałam żadnych hacków. Gra jest oryginalna.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
co do problemu numer 2, to wiesz może masz za słaby komputer? sprawdź wymagania gry i porównaj do swojego kompa
numer 3 - musisz mieć taką opcję w telefonach wybierasz opcję coś tam z przyjęciem i wtedy wyskakuje ci lista simów które znasz i które trzeba zaprosić a może bawiłaś się boolpropem? |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie bawiłam się boolpropem. I jak daję urządź przyjęcie czy coś tam to sim podchodzi do telefonu wybiera numer i odklada słuchawkę.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
A używasz kodów do gry?
Edit: Skoro nie boolProp to ni wiem. Bo przypadek z dzieckiem wyglądał mi na typowy problem mojej siostry, która kodu jakiś czas temu nadużywała. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Tak. Tylko tych na kase, czyli motherlode i kaching.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
1. użyj boolpropa i wybierz na dziecku opcję force error. To powinno przywrocić jej do normalności.
2.Nie możesz zapraszać , tzn . ? nie ma w telefonie opcji urządzenia przyjęcia ? czy zapraszasz ich i nie przychodzą ? Czy np. moż4sz zaprosić tylko 1 osobę ? Powiedz dokłądnie co się dzieje, i upewnij się, że twoi simowie znają kogoś, kogo mogą zaprosić. 3. podaj parametry swojego komputera.
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Zapraszam i nie pojawia się żadna ikona ze spisem
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|