![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
hejka mam nadzieje że się wam ono spodoba jest to pierwsza z moich prac wystawiana na naszym forum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oto budynek z przodu ![]() ![]() i z tyłu ![]() ![]() no to teraz dam widok z góry tylko że w dwóch częściach bo ten budynek jest trochę duży ![]() ![]() ![]() to teraz damy widoki czyli roślinnośc którą tu urządzałam dośc długo nie wspomnę ![]() ![]() ![]() a teraz prawa ![]() ![]() no to teraz dwie str z tyłu: (no może jednak nie bo one niczym się od siebie nie różnią więc daje jedną str.) ![]() ![]() to teraz damy w końcu wnętrze to najpierw hol w którtym znajdują się 2lady z perfumami i 2boksy do karaoke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no to teraz mały barek(a nie wspomniałam wcześniej iż na dworze z tyłu knajpy na świeżym powietrzu znajdują się dwa grille ![]() ![]() ![]() no to teraz damy sale karaoke po dwóch str są takie same ![]() ![]() ![]() ![]() no i na koniec Toalety ![]() ![]() ![]() i męskie ![]() ![]() ![]() no i to by było na tyle zapraszam do oceniania ![]()
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Brrr... rozrywka dla wampirów...
Jest bardzo dobrze i fajny pomysł z krzyżem ![]() Nie zwróciłam na to uwagi... Parcela doskonale przystosowana do targetu - czyli klienteli wampirzej ![]() Punkt odejmę za zewnętrzne pokrycie ścian - kolorystycznie pasuje, ale bardziej jest przeznaczone do wnętrz... Chyba lepsze by były cegiełki. Pozdrawiam Ocena 9/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 15
|
![]()
Mi się również podoba, tylko ten barek jest dość chyba za duży. A tak po za tym jest fajnie i tak bardzo nastrojowo. A przy toaletach mnie ciarki przeszły, jak pomyślałem sobie jak korzystają z nich wampiry!!! Fajny pomysł z tymi boksami do karaoke. Takie uniwerslane. Ogólnie jest fajnie, sam bym się tam wybrał
![]()
#4 |
Guest
|
![]()
Nawet fajny ale wnętrza jakoś nie za bardzo mnie do siebie przekonały. Wszystkie pomieszczenia są niebieskie lub czerwone, a w łazienkach jakoś ciemno. Jednak duuży plus za pomysł
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
tragiczny i w srodku i na zewnatrz.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
W sumie bryła jak na tego typu budowlę nie jest najgorsza, ale za bardzo skupiłaś się na geometryczności całej parceli, np. fontanna między ławkami... to po prostu nie pasuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Nie podoba mi się, zbyt mrocznie nie lubię mrocznych budynków (w dodatku w kształcie krzyża), a o pomieszczeniach już nie wspomnę. U mnie musi być wesoło jak nie to klapa. Ocena: 4/10.
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Może i się napracowałaś ale na to nie wygląda. Ciemne pomieszczenia (może i klub ale i tak za ciemne), bryła ma obrzydliwy wręcz kształt. Z zewnątrz też jest nieciekawie, brzydki ten ogród...Środek przypomina mi trochę jedną z dyskotek maksisa 4/10
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
zgadzam się z nicole3131, ale dam ci duużego +
klub robiony jest z masxisowych dodatków... gratuluje. 5/10 |
![]() |
#10 |
|
![]()
Dzięki za oceny a macie racje wszystko robiłam z maxisowych dodatków a do tego nie mam dużo dodatków bowiem mam tylko TS2 Nż i CPR.więc nie mam za dużo fajnych mebli i w ogóle a jeżeli chodzi o ciemne wnętrza to takie miały byc bo to jest świat dla wampirów więc ma byc ciemno i mroczno.A budynek uważam że ma dobry kształt bo pasuje do wampirzej klienteli dlatego też bez powodu kształtu krzyża nie ma w końcu to klub dla wampirów no nie
![]() ![]() ![]() ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|