Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Domy [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.07.2008, 17:22   #1
KAJA401

Reputacja: 10
Smile Klub "śmiertelne karaoke" made by KAJA401

hejka mam nadzieje że się wam ono spodoba jest to pierwsza z moich prac wystawiana na naszym forumtrochę się przy tym namęczyłam mimo iż na to nie wyglądajednak budynek moim zdaniem ma fajny kształt gdyż jest w kształtcie krzyża trochę namachałam się w robieniu otoczenia bo porobiłam na dworzu trochę ołtarzyków z posągami ale wyszło mi to całkiem nieźle no wiec co tu gadac więcej już daje fotki

oto budynek z przodu

i z tyłu

no to teraz dam widok z góry tylko że w dwóch częściach bo ten budynek jest trochę duży

to teraz damy widoki czyli roślinnośc którą tu urządzałam dośc długo nie wspomnęnajpierw lewa str.

a teraz prawa

no to teraz dwie str z tyłu: (no może jednak nie bo one niczym się od siebie nie różnią więc daje jedną str.)

to teraz damy w końcu wnętrze to najpierw hol w którtym znajdują się 2lady z perfumami i 2boksy do karaokei za tymi boksami są jeszcze sofy do małego relaksu i dwie maszyny do grania jakby komuś się nudziło no i również tv i szafa grająca

no to teraz mały barek(a nie wspomniałam wcześniej iż na dworze z tyłu knajpy na świeżym powietrzu znajdują się dwa grille)

no to teraz damy sale karaoke po dwóch str są takie same mają podzielenia na boksy by każdy mógł ze swoimi przyjaciółmi śpiewac w spokoju

no i na koniec Toaletynajpierw damska(są takie same więc dam 1zdj.)

i męskie

no i to by było na tyle zapraszam do oceniania

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.07.2008, 18:12   #2
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19
Domyślnie Odp: Klub "śmiertelne karaoke" made by KAJA401

Brrr... rozrywka dla wampirów...
Jest bardzo dobrze i fajny pomysł z krzyżem
Nie zwróciłam na to uwagi...
Parcela doskonale przystosowana do targetu - czyli klienteli wampirzej
Punkt odejmę za zewnętrzne pokrycie ścian - kolorystycznie pasuje, ale bardziej jest przeznaczone do wnętrz...
Chyba lepsze by były cegiełki.

Pozdrawiam

Ocena 9/10
stare 21.07.2008, 19:28   #3
Gio

Reputacja: 15

Mi się również podoba, tylko ten barek jest dość chyba za duży. A tak po za tym jest fajnie i tak bardzo nastrojowo. A przy toaletach mnie ciarki przeszły, jak pomyślałem sobie jak korzystają z nich wampiry!!! Fajny pomysł z tymi boksami do karaoke. Takie uniwerslane. Ogólnie jest fajnie, sam bym się tam wybrał 9/10
stare 21.07.2008, 21:50   #4
asiolek
Guest

Nawet fajny ale wnętrza jakoś nie za bardzo mnie do siebie przekonały. Wszystkie pomieszczenia są niebieskie lub czerwone, a w łazienkach jakoś ciemno. Jednak duuży plus za pomysł Ten krzyż, takie ponure drzewa itd. Budynek jest (przynajmniej mi się tak wydaje) zbudowany samych z maxisowych żeczy, co jest dość trudne. ocena 7/10

stare 22.07.2008, 08:51   #5
Edytka
Guest

tragiczny i w srodku i na zewnatrz.

stare 22.07.2008, 14:21   #6
Tiunivell
Guest

W sumie bryła jak na tego typu budowlę nie jest najgorsza, ale za bardzo skupiłaś się na geometryczności całej parceli, np. fontanna między ławkami... to po prostu nie pasuje Poza tym w ogrodzie jest zbyt pusto, mogłaś to bardziej zagospodarować Precz z granatowymi podłogami! Do takiego stylu dobrałabym jakieś upiorne drewno. Wnętrze się ze sobą gryzie. Ściany + dodatki VS elektronika+podłoga. Wynik meczu nierozstrzygnięty. Jak na pierwszy raz to nie jest źle Popróbuj pourządzać coś mniejszego i zwyczajnego

stare 22.07.2008, 15:33   #7
kubuss

Nie podoba mi się, zbyt mrocznie nie lubię mrocznych budynków (w dodatku w kształcie krzyża), a o pomieszczeniach już nie wspomnę. U mnie musi być wesoło jak nie to klapa. Ocena: 4/10.

pozdrawiam:
kubuss
kubuss jest offline  
stare 22.07.2008, 15:36   #8
Souris
Guest

Może i się napracowałaś ale na to nie wygląda. Ciemne pomieszczenia (może i klub ale i tak za ciemne), bryła ma obrzydliwy wręcz kształt. Z zewnątrz też jest nieciekawie, brzydki ten ogród...Środek przypomina mi trochę jedną z dyskotek maksisa 4/10

stare 22.07.2008, 17:13   #9
Koornela
Guest

zgadzam się z nicole3131, ale dam ci duużego +
klub robiony jest z masxisowych dodatków... gratuluje. 5/10

stare 22.07.2008, 18:09   #10
KAJA401

Dzięki za oceny a macie racje wszystko robiłam z maxisowych dodatków a do tego nie mam dużo dodatków bowiem mam tylko TS2 Nż i CPR.więc nie mam za dużo fajnych mebli i w ogóle a jeżeli chodzi o ciemne wnętrza to takie miały byc bo to jest świat dla wampirów więc ma byc ciemno i mroczno.A budynek uważam że ma dobry kształt bo pasuje do wampirzej klienteli dlatego też bez powodu kształtu krzyża nie ma w końcu to klub dla wampirów no niea narobiłam się sporo bowiem nie potrafię w szczególności dobierac tapet i podług do wnętrz dlatego jest rezultat taki a nie inny a jeśli chodzi o całą resztę to nie zgodzę się z wami bo uważam że ogród który robiłam jest fajny taki nastrojowy i mrocznya zresztą każdy ma inny gust no niemnie się tam podoba

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania