![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo mi się podoba. Nareszcie coś, co jest w wielu kolorach, ale jednocześnie wygląda bardzo ładnie. Kolorystyka jest jak najbardziej na plus. Dzięki niej wszystko wydaje się być szalone i takie...soczyste(?) 10/10
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się ;p 10/10
|
![]() |
#13 |
|
![]()
bardzo ładna bo kolorowa. śliczna
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Żywe kolory są Twoim znakiem rozpoznawczym i z tego, co zauważyłem umiesz doskonale je dobierać. Nie inaczej jest i tutaj: parcela aż tryska wesołym nastrojem i zachęca do zabawy. Bardzo spodobał mi się zarówno kształt bryły, jak i jej kolorystyka; interesujący pomysł ze szklanymi kolumnami (to odpowiednio ustawione okna, jeśli dobrze widzę?). Nakombinowałaś mocno udziwniając kształt budynku, ale doskonale pasuje to do imprezowej atmosfery.
Z wnętrz najbardziej spodobała mi się sala do tańczenia oraz bar, ale pozostałe pomieszczenia również są przyjemne dla oka i sprzyjają nocnym szaleństwom. Nie lada zagadką był dla mnie sposób, w jaki Simy dostają się na górne piętro, ale po wytężeniu wzroku wypatrzyłem Twój nowy wynalazek. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Powiem tylko tyle , że to jest ŚWIETNE ! Super łączysz kolory, robisz także piękne wnętrza oby tak DALEJ
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Bardzo podoba mi się pomysł!
Kolorystyka na zewnątrz bardzo mi sie podoba. ![]() Tam można szaleć !! 10/10 |
![]() |
#17 |
Guest
|