![]() |
#181 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jaki długi odcinek! A jaki udany!
Bardzo mi się podoba. A jednak Nancy została uratowana przez Aladara ![]() Zdjęcia jak zwykle niesamowite. Czuję się, jakbym oglądała film. Robisz coraz mniej błędów. Zdecydowanie moje ulubione FS ![]() EDIT: Już jest wszystko na miejscu ![]() Ostatnio edytowane przez Lira : 22.07.2008 - 12:27 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
|
![]()
Ojej mi chodziło o Aladara tylko mi się imiona pomyliły
![]() Kumam, jak najbardziej ![]() Czekam na następny odcinek ![]() EDIT: Poprawię, żeby było poprawnie i moje zakręcnie nie rzucało się w oczy ![]() Ostatnio edytowane przez Lira : 22.07.2008 - 12:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
|
![]()
No to zobaczymy, kim tak naprawdę jest Aladar^^
Juz się nie będę powtarzać, czekam dalej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Guest
|
![]()
Jak zwykle niesamowite.
A co do zdjęć mi nie wyświetlają się 2 i 3 fotka, a w przedostatnim odcinku ostatnia. |
![]() |
![]() |
#186 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Świetny odcinek. Wiedziałam, że Aladar musi po nią wrócić. Ciekawe, kiedy się dowiemy, kim on naprawdę jest
![]() ![]() ![]()
![]() |
#187 |
Guest
|
![]()
Nom, byłam do tyłu o jakieś cztery odcinki, więc szybko musiałam nadrobić zaległości
![]() Wszystko super, zdjęcia i tekst, moze tylko wyhaczyłam parę błędów ortograficznych (lekkich, nie bój żaby) i interpunkcyjnych, ale to Pikuś ![]() A co do tego Aladara... hmmm... nie mogę się powtrzymać, ale zawsze mam skojarzenia z różnymi filmami, anime i bajkami... Oglądałaś może taką bajkę "Dinozaur"? ![]() Tam głownym bohaterem był właśnie Aladar (powiedziałabym jaka "rasa" dinozaura, ale to jest konik mojego brata; jego ulubiony to EUSDREPTOSPONDYL ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
Z różnych dziwnych źródeł podbieram imiona. To chyba nie jest plagiat ![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Fobika : 22.07.2008 - 18:01 |
|||
![]() |
![]() |
#189 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajny odcinek. Niby długi, ale jak dla mnie to i tak mógłby być dłuższy. Wiedziałam, że Aladar wróci po Nancy. Można się domyślić, że Nancy będzie towarzyszyć Anie w dalszej drodze. Chociaż być może będzie inaczej. 10/10.
|
![]() |
![]() |
#190 |
Guest
|
![]()
Opowiadanie jest super. Przypomina mi to Ergo Proxy. Jest prawie identyczne. Nie twierdzę rzecz jasna że to plagiat
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|