|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak podoba Ci sie mój najnowszy dom na tym forum? | |||
| Jest świetny! |
|
0 | 0% |
| Fajny |
|
5 | 41.67% |
| Jest ok |
|
5 | 41.67% |
| Nie podoba mi sie |
|
2 | 16.67% |
| Beznadziejny |
|
0 | 0% |
| Głosujących: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#5 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Domek na pierwszy rzut oka prezentuje się świetnie, ale jest kilka ale...
Po pierwsze - lampiki ogrodowe - Ruika pisała, że pozbyłaby się połowy... Ja bym się pozdbyła 3/4 tych lampek... Strasznie psują świetnie zaprojektowany w sumie ogródek ![]() Grill z Czasu Wolnego do takiego ogródka w ogóle nie pasuje. Na Twoim miejscu postawiłabym ten najprostszy i najtańszy... Utrzymałby miły klimat. Mostek - drobny błąd - zostawiłeś ceglane fundamenty. No i za wielka ilość fontan, chociaż to akurat nie będzie ważyło na mojej ocenie, bo nie są ustawione jedna obok drugiej - w sumie fajnie są rozmieszczone, ale na zdrowy rozum: kto buduje w domowym ogródku trzy fontanny i w dodatku ten posąg Jumboka ![]() Staw jest OK. W salonie nie podobają mi się te wiklinowe kanapy i fotel IKEA na podeście. Kuchnia mogłabybyć dużo mniejsza. Widać, że jest niezagospodarowana. Sypialnia byłaby w porządku, ale znowu ta wiklinowa kanapa (tylko pamiętaj: ona mi się nie podoba, ale pewnie Tobie tak. Więc tym tak bardzo się nie przejmuj ![]() No i łazienka. Wygląda spoko, ale nie widzę wszystkich zdjęć. Mam nadzieję, że jest mała ![]() Widzę duży postęp. Robisz fajne zdjęcia ![]() Oby tak dalej. Dam 7/10 |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|