![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Kubuss - masz rację, ale ja niestety wyłączyłam filmiki. Gra działa szybciej
![]() Dziękuję Shaggy, Edytka i Stotka za obrażanie i upokorzenie. To już się nawet nic spytać nie mogę bo "Shaggy, Edytka i Stotka będą przezywać ludzi". Może ja wcale nie będę pisać postów? |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Mysia1996 przestań!
Już obrażają ci i w ogóle. Tak masz rację nie pisz postów ![]() Narazie. |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Ej, Koornela to ty przestań. I może sama przestaniesz pisać, te swoje durne posty? A nie innych naskakujesz? Rany, ja nie wiem czemu się tak uczepiliście tego tematu. Sama tego byłam ciekawa. Mysia1996 poprostu, po ludzku z dobrymi chęciami się zapytała, tylko tyle. Czy w temacie kogoś obraża i stosuje wulgaryzmy. Opanujcie się.
Co do tematu, Mysia1996 raczej nie ma takiego hacku. Choć fajnie by było, ale to chyba nie możliwe w simach. Pozdr. ![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Dzięki a$$iulka. Faktycznie, szkoda, że nie "wynaleziono" takiego chacku. Przez niektórych użytkowników zrobił się rumor, proszę o usunięcie tematu.
|
![]() |
#16 |
Reputacja: 13
|
![]()
nie rozumiem co w tym złego, że się zapytała.
przecież 12 lat (jak tyle masz, co wnioskuje po nicku) to czas na zgłebianie takiej hm... wiedzy ![]() skoro tu by sie nie zapytala, zapytalaby sie na innym foum i byloby ok ![]() tia, ja tez lubie sobie na kims pojezdzic, ale nie w takich sprawach. e tam, nie wazne ;p tylko zastanawiam się, po co Ci taki hack, moze w trojce bedzie bardziej realistycznie, ale przez to gra moze byc od 16-tki ![]()
#17 |
Guest
|
![]()
wiem, że chyba na MTS2 ozna poszukać wyposażenie jak do szpitala, jakieś łóżka i inne bajery, jesli byś potrzebowała do fotostory to się nada. pozdrawiam
![]() |
![]() |
#18 |
Reputacja: 10
|
![]()
A jak wylaczyc filmiki o.O ?
#19 |
Reputacja: 13
|
![]()
w opcjach grafiki, powinnas znalezc