![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wiem, że były podobne tematy, ale żaden z nich mi nie pomógł. Chodzi o to, że nabrałem ochoty na zabawy z BoolPropem, przez co nieźle namieszałem.
1. Konsola kodów nie chce mi się otworzyć. 2.To akurat mnie irytuje niemiłosiernie. Gra nie widzi dodatków z neta. 3. Czasami jak wchodzęw tryb budowy to zamiast okien i drzwi są dziury w ścianie. Ani to usunąc, ani wstawic nowych drzwi/okien tylko kasować ściany i odnowa budować. Najgłupsze jest to, że przeisntalowałem grę już kilka razy i żadnej poprawy. Więc zwracam siędo was z prośbąo pomoc, jak tu zaradzic ;f |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
1. To wpisz pierw Shift + Ctrl + b
2. Musisz włączyć dodatki zmodyfikowane. 3. Mi też tak niekiedy się robi, zapisuję grę i wchodzę jeszcze raz do tej samej rodziny i jest dobrze. pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Czy gra jest orginalna?
1. Próbowałeś CTRL + SHIFT + B? 2.Czy folder "Downloads" ma taką samą nazwę jaką ja napisałam? 3.To może być wina karty graficznej. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ad 3 (bo reszty nie ma co powtarzac, dopoki sam sie nie wypowiesz). czy masz aktualne sterowniki do karty graficznej? sprawdz, to mogloby rozwiazac ten problem
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|