![]() |
#201 |
Guest
|
![]()
Cóż, szczerze mówiąc średnio mnie interesuje nowy dodatek, ale sufit i kręcone schody na pewno mi się przydadzą - pomimo tych z MTS2, ten sufit to katorga jak dla mnie, a wybór kręconych schodów jest znikomy. Tak czy inaczej, wnioskując ze zdjęć, wiadomo że apartamenty działają jak akademiki - kiedy wprowadzisz swojego Sima/rodzinę, pozostałe pokoje są automatycznie zasiedlane. Nie podoba mi się strasznie ta "wspólna skrzynka" pocztowa. Kilka skrzynek na paliku, przy drodze... Straszne. Spodziewałem się raczej skrzynki wiszącej w bloku na klatce, no ale cóż. Jak widać, doszła też magia. Można było się tego spodziewać.
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Guest
|
![]()
To Prawda re sufity i kręcone schody!!! To będzie dla mnie super dodatek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Guest
|
![]()
do mnie ostatecznie przemówiła magia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Guest
|
![]()
No ale magia to juz nie realistycznie nie prawdasz???
|
![]() |
![]() |
#205 |
Guest
|
![]()
a kto mowi, ze realistyczne?
najbardziej w ts1 jarała mnie właśnie magia, tutaj będzie tak samo. realizm mam za oknem, stykam się z nim na codzień, więc bardzo chetnie uciekne w mniej realistyczne simsy ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Guest
|
![]()
hehe
![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Przykład - Assassins Creed, GTA IV.. |
|
![]() |
![]() |
#208 |
Guest
|
![]()
jest już wersja przedpremierowa http://eastore.ea.com/store/eaemea/p...ceid=smint0009
|
![]() |
![]() |
#209 |
Guest
|
![]()
Ja napewno kupię ten dodtek i to też ze względu na magię, no i trochę się rozczarowałam bo myślałam, że zrobią z tego osobny dodatek, a tak to pewnie będzie kilka czarów i innych opcji i koniec...w the sims 1 to było fajnie, pojedynki, zbieranie składników, te karuzele czy co to tam było, czarna dziura xD, chciałabym to wszystko w the sims 2.
|
![]() |
![]() |
#210 |
Guest
|
![]()
Ja kupie na pewno. Zauważyłem, że tyle jest teraz nowości o The Sims 3, ze prawie nikt nie zwraca już uwagi na Osiedlowe Życie - nawet ja o tym zapomniałem. Niedawo mi się przypomniało, że będzie Belladonna Cove.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 17 (0 użytkownik(ów) i 17 gości) | |
|
|