|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój dom | |||
Bardzo, |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 61.76% |
Tak, |
13 | 38.24% |
Nie, |
0 | 0% |
Okropny. |
0 | 0% |
Głosujących: 34. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Reputacja: 13
|
![]()
Piękny klocek. :< Wiesz, co jest wadą Twojego budownictwa? Mimo, że każdy dom jest na swój sposób inny, wszystkie są do siebie bardzo... Podobne. Wciąż widać te same schematy, kolorystyki, wygląda, jakbyś bał się zrobić krok dalej i np. poeksperymentować z kolorystyką. Nie mówię, że Twoje domy są brzydkie, bo nie są. Tylko momentami brakuje im wyrazistości i, niestety, też powoli zaczynasz wciągać się w nowoczesne bryły. :< A szkoda...
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
bardzo ładny dom 10/10
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Bryła nawet przyjemna, ale mimo wszystko to taki klocek. Lubię taką kolorystykę. Bardzo maleńkie pomieszczenia. Nie podoba mi się ustawienie stołu w kuchni. I jest mimo wszystko trochę mdło.
Aha, a ta Irmina to raczej wyszła za mąż, a nie ożeniła się... ![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kolejna bryła godna podziwu. Normalnie pełen podziw. Uwielbiam taki styl, trochę podobny jak mój DIQ.
Dziś daję kolejną 10-tkę, wszystko mi się podoba, a najbardziej to ten ganeczek przed domem, <love>. Ciekaw jestem jak wyglądałby w Twoim wykonaniu sporo większy dom, jakaś willa, albo cuś... jeżeli byłoby to takie samo cudeńko, to już teraz zaczynam pokłony składać...
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Muszę ci przyznać, że kolory dobierasz jak typowy facet
![]() Bryła mi się podoba, lubię klocki. Wydaje mi się, że teraz sporo twoich Simów będzie miało alergię - zobacz, nikt się nie przyczepił, że nie ma ogrodu ![]() Zarzuty: łazienka jest za bardzo ponura - może jakiś dywanik??? @Do Kubuss - dobrze dobierasz, nawet bardzo, ale jak facet - funkcjonalnie i praktycznie, żadnych "różowych i mięciutkich" ![]() Ogród jest, faktycznie, ale nikt na razie go nie skrytykował - chyba właśnie przez alergię ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 02.08.2008 - 17:16 |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nowoczesne, funkcjonalne, brązowe - czyli wszystko to, co lubię. Przełamałabym te 'brąziki' jakimś innym kolorkiem - zielenią, różem, fioletem, czerwienią...? Wtedy poszczególne pomieszczenia miałyby swój 'charakterek'...;-) |
|
![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
marian140291 - dzięki za ocenę, myślę że jak uda mi się zrobić jakąś willę to będzie przełom XXI wieku
![]() Callineck - że hę, czyli źle dobieram czy jak ?? Nie ma ogrodu ?? Mi się wydaje właśnie że jest ![]() Linea - heh róż i fiolet odpadają, czerwień i zieleń ?? Myślę że też ładnie by wyglądało, ale ja właśnie chciałem łączyć tylko biel i różne odcienie brązu, kocham te kolory. |
![]() |
![]() |
#18 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bardzo ładny jednak co do bryły domu nie za bardzo mi się spodobała i jego kolorystyka też .
Wnętrze jest bardzo ładne podobają mi sie wszędzie te odcienia brązu lubię jak jest używany w nowoczesnej architekturze . Nie odpowiadają mi jedynie kafelki w kuchni . a co do ogrodu nawet ładny ale trochę pustawy . Bryła 6\10 Wnętrze10\10 Ogród 8\10 Ogół 8\10 Ps. Jak już wspominałem chętnie bym zobaczył jakiś większy projekt w twoim wykonaniu .
#19 |
Guest
|
![]()
Mi sie podoba
![]() |
![]() |
#20 |
Reputacja: 15
|
![]()
Supcio ;* Widzę w łazience jedne z moich ulubionych płytek
![]()
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|