![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
A ja jak kiedyś grałam simem i on nie był gwiadą.Zrobił balange i pod jego dom przyjechała czarna limuzyna i wysiadł z niej jakiś facio w garniturku i wszyscy simowie wybiegli go zobaczyć i mieli go w chmurkach i patrzyli na niego.On rozdał kilkomo autografy i zadzwoniła mu komórka i mówi do niej coś takiego że już kochanie przyjade za godzine, jestem na imprezce.Potem podszedł do mojej simki i powiedział że przyjechał bobalować.A wszyscy tylko o nim gadali ciągle go mieli w chmurkach!Niewiem kto to był ale tak było naprawde, przysięgam!!!!!
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Wierzymy Ci na slowo, bo to normalne zjawisko
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
A ja zawsze kasuje mima to potem mi przychodzi Drew. Tylko jak na niego najechać kursorem to mi się pokazuje "Ta sławna Ewa". Jakby to była babka. Głupie.
![]() |
![]() |
#24 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Ja podejrzewam, ze ludzie z Maxisa, chcieli zeby przyjezdala osoba o imieniu "ewa" i ze ona podbno jest slawna. Pozniej widac musieli zmienic zdanie i przeskoczyli sie na Carreya, ale zapomnieli zmienic opis. Proste
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
No może masz racje, a z resztą, sławna ewa czy jaikś Carrey to wszystko jedno...
|
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
wow!!!!!!! szkoda że nie mam balangi
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
ja mam taki jeden bardzo nowoczesny i duży dom... i zawsze ten oleś do mnie przyjeżdża
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Ja słyszałem że można brać udział na wybiegach które są otoczone wieloma ludźmi.
A tak naprawdę to u mnie nigdy nikogo nie było |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Och! Naprawdę są jakieś impry? A skąd można dostać zaproszenie czy coś w tym rodzaju?
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|
|