Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.03.2004, 15:54   #21
likagirl
Guest

Domyślnie

A ja jak kiedyś grałam simem i on nie był gwiadą.Zrobił balange i pod jego dom przyjechała czarna limuzyna i wysiadł z niej jakiś facio w garniturku i wszyscy simowie wybiegli go zobaczyć i mieli go w chmurkach i patrzyli na niego.On rozdał kilkomo autografy i zadzwoniła mu komórka i mówi do niej coś takiego że już kochanie przyjade za godzine, jestem na imprezce.Potem podszedł do mojej simki i powiedział że przyjechał bobalować.A wszyscy tylko o nim gadali ciągle go mieli w chmurkach!Niewiem kto to był ale tak było naprawde, przysięgam!!!!!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.03.2004, 13:15   #22
Sutek
Guest

Domyślnie

Wierzymy Ci na slowo, bo to normalne zjawisko . To byl Drew Carrey, przychodzi zawsze, gdy imprezka jest bardzo udana. Dobra jestes, ze Ci sie udalo, ze prZyszedl . Gdyby zas imprezka bylaby slaba, to by przyszedl Mim, wnerwial by tylko gosci i by Ci cos mogl ukrasc

stare 22.03.2004, 15:21   #23
Czajniczek
Guest

Domyślnie

A ja zawsze kasuje mima to potem mi przychodzi Drew. Tylko jak na niego najechać kursorem to mi się pokazuje "Ta sławna Ewa". Jakby to była babka. Głupie.

stare 22.03.2004, 16:20   #24
likagirl
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Polly@Mar 22 2004, 05:21 PM
A ja zawsze kasuje mima to potem mi przychodzi Drew. Tylko jak na niego najechać kursorem to mi się pokazuje "Ta sławna Ewa". Jakby to była babka. Głupie.
No mi też się wyświtlało "ta sławna ewa", może chodziło o jego żone?A tego mima to też kasuje jak przychodzi bo on jest wkurzający. <_<

stare 22.03.2004, 16:38   #25
Sutek
Guest

Domyślnie

Ja podejrzewam, ze ludzie z Maxisa, chcieli zeby przyjezdala osoba o imieniu "ewa" i ze ona podbno jest slawna. Pozniej widac musieli zmienic zdanie i przeskoczyli sie na Carreya, ale zapomnieli zmienic opis. Proste

stare 22.03.2004, 17:19   #26
likagirl
Guest

Domyślnie

No może masz racje, a z resztą, sławna ewa czy jaikś Carrey to wszystko jedno...

stare 30.06.2004, 18:19   #27
SOSIk_ona
Guest

Domyślnie

wow!!!!!!! szkoda że nie mam balangi

stare 30.06.2004, 20:16   #28
XenoN
Guest

Domyślnie

ja mam taki jeden bardzo nowoczesny i duży dom... i zawsze ten oleś do mnie przyjeżdża recepta: zrobić duuuuuuży pokój, ładnie go udekorować by było w nim przyjemnie, następnie zrobić dużo tych stołów i waz do ponczu bufetowego... a potem stoły do jedzenia... ( wszystko w jednym pokoju ) jak zostanie miejsce to dać coś do rozrywki np. bar tlenowy czy to do bąbelków.. może parkiet do tańca i tv no i wieżę potem chwytamy za telefon... bierzemy bufetowego ( wcześniej dobrze zamówić kamerdynera, bo on wygoni mima, czy fanatycznego wielbiciela czy też rozwalaczy imprez ) teraz włączamy pauzę, nabijamy duzo pozycji Zaproś na przyjęcie ( gdy nie włączymy pauzy będziesz mógł zrobić tylko jeden tel. z zaproszeniem ) gdy będziesz miał duzo gości wszyscy się rzucą do jedzenia dlatego tak ważne jest by pokój był duży i trzeba mieć dużo stołów bufetowych nie zdajecie sobie sprawy ile gości przyjdzie potem róbcie wszystko by utrzymać czystość i zabawę... kupcie kilka robotów ( servo ) by pomogli sprzątać kamerdynerowi i bufetowemu - uwaga bufetowy często robi przerwy w pracy więc gdy będzie gadał z gośćmi zamiast pracować kliknijcie na nim i weźcie "wróc do pracy". Powinno się udać... czekajcie na wizytę tej gwiadzy

stare 30.06.2004, 21:13   #29
Simuś
Guest

Domyślnie

Ja słyszałem że można brać udział na wybiegach które są otoczone wieloma ludźmi.
A tak naprawdę to u mnie nigdy nikogo nie było

stare 01.07.2004, 09:56   #30
Gawinka
Guest

Domyślnie

Och! Naprawdę są jakieś impry? A skąd można dostać zaproszenie czy coś w tym rodzaju?

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości)

Zasady Postowania