![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cześć a więc tak na wstępie,szukałam w wyszukiwarce tematów związanych z moim problemem i te tematy wcale mi nie pomogły a więc mam nadzieję,że wy mi pomożecie =).
A więc mam problem chodzi o to,że zainstalowałam sobie 'Kuchnię i Łazienkę.Wystrój wnętrze-Akcesoria' a następnie zainstalowałam 'The sims 2 Zwierzaki'.Odpalam gierkę z 'Kuchni i ..' wchodzę do domku a tam ani śladu po tych akcesoriach ![]() Więc wyszłam z gierki i patrzę,że fizycznie wszystko na komputerze jest tak być powinno jest folder i są te wszytskie pliki ale w grze nie ma po nich śladu ! Więc zrozumiałam,że w złej kolejności wszytsko zainstalowałam.Odinstalowałam 'Kuchnię i..' oraz Zwierzaki.Następnie najpierw zainstalowałam zwierzaki a potem dopiero 'Kuchnię i..'.Wchodzę do gry a tam nic zero, nada ! (chociaż fizycznie wszystko na komputerze jest ) Co mam zrobić żeby wszystko razem ładnie działało ? pees : Dodam tylko,że wszystko mam orginalne,usnełam folder downloads i nic. pees 2 : Wspomnę jeszcze tylko,że jak kończyłam instalować 'Kuchnię i..' wyskoczyła mi aktualizacja 'Zwierzaków' więc się zaktualizowała.. No i to wszystko. ![]()
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A odpalasz zwierzakami?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A instalowałaś w tym samym folderze??Bo jeśli tak,to wtedy dodatki"zachodzą"na siebie.grę zaktualizowałaś...a możesz mi wytłumaczyć co to znaczy,że nie ma w grze rzeczy z "kuchni i.." nie ma lodówek,tapet..nada??Sprawdź w katalogu rzeczy tam powinien być folder "kuchnia i łazienka" i "romantyczna kuchnia"Romantyczna łazienka'itp.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]()
Na początku spróbowałam odpalać Zwierzakami(nadal nic nie było w grze w sensie dodatków) potem spróbowałam odpalić 'Kuchnią i..' i też nic nie ma.
EDIT: Cytat:
Dekireba kono mama tsutsumarete owaritai Sono negai wa yoru wa munashiku asa wo tsuretekuru Yasashikute atsukute hikyou na KISSU de ![]() Irodotte yo saigo no yoru tsuki ga terashiteru Ostatnio edytowane przez shiyo : 06.08.2008 - 19:26 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jak domyślna to powinno być ok.. odinstaluj i ponownie zainstaluj grę..może błąd podczas instalacji..?Jak to nie wypali to ja się poddaję..
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Już probowałam 2 razy więc to nic nie daje.
ale dzięki za pomoc w końcu liczą się chęci nie ? =)
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|