![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Ja ocenię z chęcią. Twój domek jest prześliczny :3 Pozwolisz, że ściągnę kilka chwytów? ^^ Nie chce się powtarzać, ale rzeczywiście łazienka za ciemna. Podoba mi się to, że łączysz kolory ścian, tj. w jednym pokoju nie jest tylko jeden kolor. I ładne postacie
![]() btw. ja też bym mogła tą stronę z obrusami? I mam pytanie, jak ustawiasz obiekty na ukos? Jak np fotele w saloniku, albo szafa w sypialni Grace ^^ |
![]() |
#23 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hejka :* Domek przecudowny. Urządzony jest z .... Duszą. Ja sama chętnie bym w takim zamieszkała
![]() Super dobrane kolory i w ogóle wszystki jest spoko :Smile: Ei mogłabyś mi też napisać adres tej stronki z obrusami??
#24 |
Guest
|
![]()
Jak już ktoś powiedział, jest soczysty.
Sprawia wrażenie świeżego, aż chce się wejść i zostać na dłużej. Brakuje mi tylko jakiegoś płota (Mam jakąś manię na punkcie prywatności moich simów ;-) ) który odgradzałby część ogrodu od reszty świata. Takie miejsce, gdzie na łonie natury można odpocząć i nie być narażonym na wścibskie oczy innych. ;-) I tak jak ktoś wyżej napisał - ogromna komoda w pokoju razi po oczach, to jeden z tych mebli maxisowskich, który im wybitnie nie wyszedł, moim zdaniem... Aha, i bardzo ładnie potrafisz łączyć dodatki z Internetu z maxisowskimi. Brawo! Pozdrawiam. |
![]() |
#25 |
|
![]()
Bryła nie pauje do klimatu , który panuje wewnątrz.
To taki największy minus. Wewnątrz jest bardzo ładnie, nie podobają mi się tylko te czarne dzrwi i szafka nocna w pokoju Teylor nie pasuje do reszty.
#26 |
Guest
|
![]()
Domek świetny. (Tak Shebciu, to ja. Dawno się nie odzywałam, ale dla Ciebie zawsze znajdę czas). Jedyne do czego mam zastrzeżenia to łazienka. Jest jakby odłamem w tym całym domu. Wszędzie kolorowo i ciepło, a łazienka to taka czarna dziura, która pochłania wszystko swoją czarnością
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]()
domek bardzo fajny, ciekawie urządzony. jedyne co bym zmieniła to to że bym ten dom wybudowała w jakimś "zielonym" otoczeniu ale z jednej strony właśnie takie otoczenie dodaje mu smaku ; ). 10/10
|
![]() |
![]() |
#28 |
Reputacja: 14
|
![]()
Całkiem całkiem
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |