![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Ta pierwsza najładniejsza bo najmniej maxisowa
Nastolatka- twarzy prawie wcale nie widać- nigdy nie dawaj na forum nastolatek,ponieważ ich twarze wyglądają nienaturalnie Ta trzecia- maxisowa twarz z małymi przeróbkami |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hm... Szczerze to jakoś nie widzą mi się te simki. Jedynie podobała mi się Tamara. Była całkiem całkiem.
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Heidi - Pierwsze co rzuca się w oczy to brzydka szminka. Oczy bym dała inne. No a w twarzy niewiele pozmieniałaś.
Tamara - Ma podobną twarz do Heidi, oczy mi się nie podobają. Ogólnie sika też nie za bardzo mi podchodzi. Nicole - Widać jakąś poprawę. Dalej jest trochę maxisowa, ale przynajmniej oczy zmieniłaś ^^ Za bardzo pomarańczowe brwi dałaś, co rzuca się w oczy. Lauren - Ładna ^^ tylko tyle moge stwierdzić widząc te fotki. Elle - Mi się mniej podoba, aczkolwiek jest o niebo lepsza od pierwszych simek.
#15 |
Guest
|
![]()
Mi sie najbardziej podoba Tamara 10/10.
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Pamela, oczy nie są maxisowe u Heidi i u Tamary, pochodzą z raonsims( nie wiem jak sie piszę). Dziękuje za oceny
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
czesc chciałam zapytać jaki masz program do robienia fryzur ubrań itp... bo ja jestem nowa
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
to nie program. Tylko te fryzury itp. są ściągane z internetu. Co do simek-ładne
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|