![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
odc. 2
- No, i jesteśmy na miejscu. Ładnie tutaj, co nie? - Spytała się Hermenegilda. - Hmm... Wygląda tutaj, jak w każdej wiosce na tropikalnej wyspie. - Powiedział Amadeusz. ![]() - To miło, że się wam tu podoba. A teraz pozwólcie, że zaprowadzę was do wodza. - Powiedziała Euzebia. ![]() - A co z Hermenegildą? - Spytał się Baltazar. ![]() - Nie martw się, pójdę do swojej chaty i wezmę gorący prysznic. A swoją drogą, co cię to obchodzi? Dopiero co przypłynąłeś na tropikalną wyspę. chyba powinieneś się jakoś urządzić, jeśli zamierzasz spędzić tu resztę swojego życia. - Powiedziała Hermenegilda, nagle jakaś zdenerwowana. ![]() - Nie, zbyt długo tu nie zabawię. Muszę tylko zbudować tratwę i zebrać trochę jedzenia. - To się jeszcze okaże... - Mruknęła Hermenegilda sama do siebie - Co mówiłaś? - Ja? nic, nic... Chyba już czas, żeby Euzebia zaprowadziła was do wodza. A propos, gdzie ona jest? - -Szybko zmieniła temat. - Amadeusza też nigdzie nie widać. - Stwierdził Baltazar. ![]() - O, patrz! Tam są! Och, chyba powinniśmy zostawić ich samych na jakiś czas... Tymczasem chodź do mojej chaty, to niedaleko. Zrobię ci coś do jedzenia. Pewnie jesteś głodny? ![]() - I to jak... - Tak myślałam. Chodź za mną, zaprowadzę cię do mojego mieszkania. *** - No i jesteśmy. Witaj w moich skromnych progach! Domek może nie za duży, ale mnie to wystarcza. Usiądź, zaraz coś ci przygotuję do zjedzenia. ![]() - Nieźle się urządziłaś. Długo już tu mieszkasz? - Od urodzenia. Mój dziadek był kapitanem statku, który rozbił się o skały niedaleko wyspy. On jako jedyny przeżył. Tubylcy znaleźli go nieprzytomnego na plaży i zanieśli do wioski. Później zakochał się w pewnej dziewczynie, mojej babci, a 2 lata później na świat przyszła moja matka. Pomijamy następne 25 lat i pojawiam się ja. To było... około 21 lat temu. No dobra, dość tych zwierzeń. Chyba powinniśmy poszukać Euzebii i Amadeusza. Czas iść do Wodza i mu was przedstawić. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Nie miało być tak fajnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
hmmm ten odcinek juz troche lepszy, tylko irytują mnie te zdjecia sa niewymiarowe i troche tekstu mało ale w porownaniu z tamtym odcinkiem jest ok
|
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Poprawiałaś się! Na zdjęciach nie ma już dymków,itp.Starasz się nie powtarzać wyrazów.Jedyny błąd jaki zauważyłam,to to,że niektóre zdjęcia są mniejsze,inne większe.. ale 2 odcinek,lepszy od 1!
|
![]() |
![]() |
#25 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja tu widzę dużą poprawę
![]() Tylko te *** powtórzenia -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Zdecydowanie lepiej jeśli chodzi o tekst, ale jest trochę nieciekawy. Zdjęcia, zgadzam się, są denerwujące przez tą niewymiarowość. Ogólnie może być, liczy się, że jest lepiej
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Guest
|
![]() Cytat:
FS jest nudne. Tekst nieciekawy, występuje wiele powtórzeń, a niewymiarowe zdjęcia irytują. Mimo to drugi odcinek znacznie lepiej Ci wyszedł. |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Hm. Wciąż mi się nie podoba -.-
Te niewymiarowe zdjęcia! Ale przyznam, jest nieco lepiej ;] |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
No zdecydowanie lepiej, już tak bardzo nie powtarzasz się, tylko jak już mówili poprzednicy są niewymiarowe zdjęcia co tak jakoś dziwnie wygląda.
Na razie ocenki nie dam, bo by była słabiuśka. Ale pisz dalej, z każdym odcinkiem na pewno będzie lepiej. pozdr. ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hm... No dobra... zostawie to bez komentarza a jedynie dodam ocenę.
2/10 (chyba troszkę za wysoka)
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|