![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
Ja jestem od 2004 i jakoś żyje o_O (?) (to drugie konto...)
...nie widzę sensu tematu, ale może sie nie znam. Zresztą jak chcesz wspominać ... http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=43551 /myślałem, że to bedzie temat o starszych ludziach po przeczytaniu nazwy ![]() Ostatnio edytowane przez Dsquared : 10.08.2008 - 00:23 |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Połączyłam oba tematy. Pawlo, pamiętam Cię
![]()
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
W sumie jestem - o dziwo... i dostałem wszakże wielce zaszczytny tytuł :E
A poziom forum odwrotnie do wyglądu (czyt. wygląda coraz ładniej)... |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
oja, za 12 dni bede tu cztery lata.
|
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Kurcze, pamiętam, że byłem na tym forum jakoś też od 2003 roku.
Moje stare posty tutaj są, pod nickiem XenoN, wszak występuję tam tylko w roli gościa, jakbym nigdy nie miał tutaj konta. Trochę żałuję, bo nie jestem w stanie przeczytać moich starych wypocin spoza tematu "Nowości" z 2004 roku, w którym rozpisuję się tuż przed premierą TS2. Ale cóż, migracja ma swoje wady. Pamiętam tą świetną zabawę RPG z podziałem na dwa konkurujące światy. (Niebieski i czerwony, ja byłem w Niebieskim Królestwie i flirtowałem z.. Veronicą bodajżę ![]() Pamiętam jak dziś jak bardzo mnie to wciągnęło. Randki po nocach nad basenem.. Nie pamiętam tylko która to edycja Extreme Sim była. Ostatnio edytowane przez Wickoo : 10.08.2008 - 10:02 |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Kojarze Cie Pawlo
![]() Wtedy mialem nick 'krzysiek-660' Hahahahah xD Ja pamietam jak to były końce Niebieskich i czerwonych... Aaah, stare dzieje :> |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Każdy sobie zmienia nicka, a ja? Byłem i będę Pawlo (choć ostatnio w odświeżonej wersji -Pawlq)
|
![]() |
![]() |
#59 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja jestem od 2005, ale nic nie pamietam co sie dzialo tak ogolnie na forum. tylko jakies watki z es i jakis burdel pozniej byl, ale wtedy malo wlazilam i malo pisalam. hahah, w notkach mam jescze jakis zakup szczoteczki do zebow z es bodajze.
na samym poczatku siedzialam w fotostory i czytalam i sama pisalam, hahaha, w sumie to tylko po to sie zarejestrowalam =D. i mialam wtedy nick vam, potem bylam jakims darkangelem, potem przez dlugi czas jaroszka, june i helly : D. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Reputacja: 12
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|