![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Nawet,nawet ładny nie jest zły
Pozdr. ![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Fajny, dasz do ściągnięcia?
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Dom mnie zaskoczył
![]() Zacznijmy od podwórka. Świetnie umieszczone "siedziska". Rozmiary basenu trochę mnie przeraziły, żeby sim głowy nie rozbił :wacko: . Przy oglądaniu flory widzę niezbyt miły dla oka harmiderek, ale nadaje to pewien charakter. Jest dobrze. Oprócz tego spodobało mi się ogrodzenie. Ma pewien styl ![]() Dalej salon. Nie przypadły mi do gustu poduszki walnięte obok telewizora. Niezbyt trafna ozdoba. Kanapa, mimo tej samej barwy, troszkę mi się gryzła z dywanem, ze względu na różnej wielkości wzory, aczkolwiek nie jest to duża wada. TV ładne ![]() ![]() ![]() Pierwszy raz spotykam się z takim zmysłem rozplanowania wszystkiego! Także pierwszy raz tak mnie coś zaskoczyło, że się rozpisałem jak świr ;p ogródek - 7,5/10 ze względu na niewielki harmider odejmuję tylko 1 punkt, bo nadał temu wszystkiemu groźniejszy charakterek + plus okropny basen - odejmę 1,5 pkt. Oceniam jednak wysoko, ponieważ reszta bez zarzutu - siedzenia, płot, ładne roślinki. bryła i pierwsze wrażenie - 18,5/20 ze względu na ścianę wejściową ograniczającą odwiedzającego. Spróbuj zaszaleć i dać tam okno pokazujące co jest za ścianą! Nowatorki kształt domu bardzo przypadł mi do gustu i tu też zaliczam parkanik, o niezłym stylu. wnętrze - 16,5/20 pogryzła mi się - pomimo dopasowania - kanapa salonu z podłogą. TV trochę nie z tej bajki, poduszki zamiast ozdoby dały tu... nazwijmy po imieniu nutkę bajzlu ![]() SUMA 42,5/50 SUPER DOM! TAK TRZYMAJ - moja ocena słowna, straciłaś 7,5 pkt. Super wynik! Pozdrawiam, BBoy Secretname! ![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Ojejku *_* długo mnie tu nie było, i muszę przyznać, że jestem miło zaskoczona komentarzami ! ; D Jeszcze dziś (mam nadzieję) zobaczę skąd mam schody i edytuję post.
Pozdrawiam ; * |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Wg mnie za duzo tej zielonej wykładziny(??) i sypialnia 2 jakaś taka za ciasna. Pomijajac to- bardzo fajna chatka
![]() ocena- 8,5/10 |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Bryła wspaniała,jednak wnętrze nie ciekawe.Daje 7/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|