Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.12.2007, 17:01   #21
Marcinprod
Guest

Domyślnie Odp: "Czekoladka"

4 słowa: wspaniałe, czarno na białym! 1000000/1000000!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.12.2007, 18:26   #22
Origáme
Guest

Nawet,nawet ładny nie jest zły
Pozdr.

stare 18.12.2007, 10:19   #23
kingulek
Guest

Fajny, dasz do ściągnięcia?

stare 18.12.2007, 21:54   #24
BBoy Sekretne Imie
Guest

Arrow Odp: "Czekoladka"

Dom mnie zaskoczył Bryła jest bardzo oryginalna, co doceniam i spodobała mi się.
Zacznijmy od podwórka. Świetnie umieszczone "siedziska". Rozmiary basenu trochę mnie przeraziły, żeby sim głowy nie rozbił :wacko: . Przy oglądaniu flory widzę niezbyt miły dla oka harmiderek, ale nadaje to pewien charakter. Jest dobrze. Oprócz tego spodobało mi się ogrodzenie. Ma pewien styl . Dobre pierwsze wrażenie robi wejście, chodź taka ściana na "cześć" trochę może hmmm... zirytować :laugh: ...
Dalej salon. Nie przypadły mi do gustu poduszki walnięte obok telewizora. Niezbyt trafna ozdoba. Kanapa, mimo tej samej barwy, troszkę mi się gryzła z dywanem, ze względu na różnej wielkości wzory, aczkolwiek nie jest to duża wada. TV ładne Dobra zmiana stylu przy wejściu na schody... Pokrycie ścian i układ okien w salonie - po prostu... super! Idealnie pasuje do wszystkiego. Gratulacje pomysłu. Kuchnia - no cóż... nie ma w sumie co oceniać... Niewielkie pomieszczenie, obraz i okno wydają się pasować. Jedyne co tu powiem. Toaleta niesamowicie mnie zaskoczyła. Pomysł idealny. Skalna ściana identyczna z podłogą, charakterystyczne "wgłębienie dla kibelka" . Gratulacje, mimo dużej przestrzeni i małej ilości rzeczy w kiblu jest ok, chociaż mogłaś sobie tam pozwolić na dywanik... Roślinki i obraz - trafne. Kącik nauki - pomimo krzykliwej tapety, meble przyciągają całą uwagę - plusik za spryt Sypialnie - powiem krótko - dobre miejsce do snu. Stonowane kolory i ładne meble w tej samej barwie? Tego tu trzeba!

Pierwszy raz spotykam się z takim zmysłem rozplanowania wszystkiego! Także pierwszy raz tak mnie coś zaskoczyło, że się rozpisałem jak świr ;p

ogródek - 7,5/10 ze względu na niewielki harmider odejmuję tylko 1 punkt, bo nadał temu wszystkiemu groźniejszy charakterek + plus okropny basen - odejmę 1,5 pkt. Oceniam jednak wysoko, ponieważ reszta bez zarzutu - siedzenia, płot, ładne roślinki.
bryła i pierwsze wrażenie - 18,5/20 ze względu na ścianę wejściową ograniczającą odwiedzającego. Spróbuj zaszaleć i dać tam okno pokazujące co jest za ścianą! Nowatorki kształt domu bardzo przypadł mi do gustu i tu też zaliczam parkanik, o niezłym stylu.
wnętrze - 16,5/20 pogryzła mi się - pomimo dopasowania - kanapa salonu z podłogą. TV trochę nie z tej bajki, poduszki zamiast ozdoby dały tu... nazwijmy po imieniu nutkę bajzlu :!: W pokoiku NAUKI zbyt krzykliwa ściana, aby się tam uczyć, ale mało odejmę, ponieważ meble odciągają uwagę, przyjemnym ustawieniem. Reszta - super.

SUMA
42,5/50

SUPER DOM! TAK TRZYMAJ - moja ocena słowna, straciłaś 7,5 pkt. Super wynik!

Pozdrawiam,
BBoy Secretname!

stare 06.08.2008, 17:00   #25
Czikita_kiti
Guest

Ojejku *_* długo mnie tu nie było, i muszę przyznać, że jestem miło zaskoczona komentarzami ! ; D Jeszcze dziś (mam nadzieję) zobaczę skąd mam schody i edytuję post.
Pozdrawiam ; *

stare 06.08.2008, 20:30   #26
asiolek
Guest

Wg mnie za duzo tej zielonej wykładziny(??) i sypialnia 2 jakaś taka za ciasna. Pomijajac to- bardzo fajna chatka
ocena- 8,5/10

stare 12.08.2008, 11:40   #27
Liviaczek
Guest

Bryła wspaniała,jednak wnętrze nie ciekawe.Daje 7/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania