![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Kicia.. te włosy są na SAU.com xD
|
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
nmzc. jeszcze ktoś skomentuje ?
![]() |
![]() |
#34 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja, ja, ja!
Ejj, mi się podobają ^^ Oryginalne są =) i mają ciekawą urodę. Hiroko jest prześliczna i kogoś mi przypomina. Czekam na kolejne ;]
#35 |
Guest
|
![]()
Witaj
![]() ![]() Strona pierwsza Ta pierwsza simka-a mi sie własnie podoba, oryginala uroda, i ma ładne oczy i ta góra stroju mi sie straznie podoba ![]() Pani o blond lokach- ło matko. 2/10 ->Pani o blond lokach w czarnych włosach, śliczna 9/10 Modelka- śliczna, włosy i oczy boskie. 10/10 - mimo tego ze usta mi sie nie podobają. Strona druga Ta blondyna- nie podobają mi sie włosy, nos i kształt twarzy. Podobją mi sie oczy. 6/10 "Następna" w czarnych wlosach, czyli pierwsza po przeróbkach- fajne włosy i oczy, nos mi się nie podoba. 9/10 Pani w fioletowych włoach-choć bardzo lubie ten kolor i nawet miałam kiedyś wlosy na fioletowo zafarbowane to jestem na nie. Oczy za duże i brzydko pomalowane, nos brzydki. Ładne usta. 4/10 "Nr2"- ładne oczy, za różowe usta, dziwny nos, fajne włosy ogolnie 7/10 Strona trzecia Sarah- ta poza na pierwszej focie i jej mina mnie rozwaliły xD Taka pulchna sie wydaje na buzi, szkoda ze nie można zobaczyć jej twarzy z bliska. Fajną ma kiecke, ładne czarne włosy ale fryzura takak sobie. Ogólnie 8/10 Cookie- yyy....no dobra, zatkało mnie, szczególnie po tej ładnej czerni. Oczy fajne i usta fajne. Włosy...o lol. Ładna kiecka byle nie rożowa. No...nie wiem jaką mam dać ocenkę.. Bo nie wiem czy to żart czy na serio z tą różową ![]() Hiroko-jest taka...ostra. Dziwny nos. 9/10 Johnatan- nie podoba mi się totalnie. 1/10 Ogólnie to wyjdzie jakoś.. 78/120...hmmm jestem troszke zaskoczona tym wynikiem, bo wyszedł dość mały a simy ogólnie rzecz biorąc mi się podobały... wiec przyjmijmy ze liczby nie odzwierciedlaja do końca opinii ![]() Pozdrawiam! ![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
dziękuje ;D jeszcze jakieś komentarze?
|
![]() |
#37 |
Reputacja: 12
|
![]()
Moze ja. Bardzo fajne robisz Simki, podobaja mi sie. Ale byly tez rzeczy ktore mi sie nie podobaly... np. w tej z fioletowymi wlosami nie pasowal makijaz... Jak dla mnie ta Hiroko ma taka (jakby to nazwac) wredna buzke, heh
![]() Bardzo spodobala mi sie Sarah. Fajnie wyglada w tych kwiatach ![]() Do gustu przypadla mi rowniez Cookie. Ale te rozowe brwi mnie dobily xD Zycze powodzenia w dalszym tworzeniu! Pzdr. ;]
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
[IMG]http://i31.************/20t1gz6.jpg[/IMG]
[IMG]http://i29.************/21978g8.jpg[/IMG] zakochałam się w niej. ^_____________________^ skąd fryzure brałeś ? Ostatnio edytowane przez Mjód : 15.08.2008 - 11:02 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|