![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Czytam wasze FotoStory i bardzo mi się podoba. Postanowiłam też napisać.
Piękne nie będzie, ale raz się żyje. Spis treści: Prolog-poniżej Odcinek 1 *** Prolog. Polska/Warszawa rok. 2000 ![]() Zawsze marzyła o pięknym ślubie... A przed tym romantycznymi oświadczynami. Marzenie jej się spełniło. Była wtedy najszczęśliwszą kobietą pod słońcem. Pamiętam jej uśmiech... Oświadzczyłem jej się w ogrodzie, koło mojego pałacyku. Oh... Jej przepiękny uśmiech. I zaskoczenie. Już wiedziałem, że odpowie-TAK! No i tak zrobiła. Była inna... Inna niż inne kobiety. Wszyscy mi wypominali...-Dlaczego z kimś takim się ożeniłeś?-Ja nie zwracałem na to uwagi... Oboje się kochaliśmy. Nie martwiliśmy się komentarzami innych. Julia-moja przyszła małżonka miała wiele przyjaciół. Pojawili się na naszym ślubie, ale czułem, że oni czują do niej... Obrzydzenie? Zrobiło mi się jej szkoda. Zachęcałem ją, aby zdjęła kolczyki, dredy, ale ona- To mi nie przeszkadza. Chcę być sobą.- Nie chciałem zarządzać jej życiem. Ale i tak ją kochałem... ![]() Nasz ślub... Był moim i jej najwspanialszym dniem... Patrzyłem na jej złoty kolczyk w brwi... Nagle uśmiech. I ta chwila. Pocałowałem jej blade, ale uśmiechnięte usta. Jeszcze chyba został ich smak... No i jak? nie czepiajcie się narazie. Może być skomplikowane... Ale potem wszystko wyjaśnię... Ostatnio edytowane przez Positively_Turn : 18.08.2008 - 08:39 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Fajne, ciekawe, wciągające.
Nie zauważylam błędów. Będę czytać. Ciekawe, co jest z tą Julią? ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dziękuje za ocenkę bakalia :*
Nio oceni ktoś jeszcze? Zapraszam zapraszam |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Za mało, żeby uczciwie ocenić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
fajne, podoba mi się ;D
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
No cóż, ciekawie się zapowiada, ale nie da rady się nie czepić, bo tekst trochę "zgrzyta".
Ogólnie literówki i błędy...hm, jakby tu wytłumaczyć...w czasie, tzn. raz piszesz w czasie przeszłym, raz w teraźniejszym. Czekam na pierwszy odcinek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
pozostaje czeac na kolejne...
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Podoba mi się, że akcja dzieje się w Polsce. Ot tak, żdko spotykane
![]() Zdjęcia mi się podobają, ale jak na razie jest tego strasznie mało.. Czekam na nastepny odcinek i jestem cikawa, w jaką stronę pójdziesz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
no może być ciekawie
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Przyczepie się do zdjęć- pierwsze to totalna tragedia, a to kółko w drugim też jest takie nie za bardzo...
I wprowadzenie mogłoby być bardziej urozmaicone, aczkolwiek nie mogę powiedzieć, że jest nudne. Wstawiłabym ocenę. już teraz, ale poczekam na dalsze odcinki. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|