![]() |
#11 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() Moim zdaniem to ten Wiktor ma zwierzaki. Moze sporobj go przylaczyc do twojej rodziny poprzez kod...
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Właśnie się zastanawiałam, czy rozwijać dalej wątek
![]() Ale a propos tych zwierzaków,to jest tak, że gra ma błędy i jeżeli ktoś nie ma zainstalowanych łatek (co też polecam zrobić, bo może niechcący usunąć problem), to były opcje w lusterku "zmień wygląd zwierzaka Maria" (a Maria to małe dziecko) lub w wannie "wykąp zwierzaka Stefan" i analogiczna sytuacja. Jeżeli chodzi o posiadanie zwierzaków w ciąży przez simów niezależnych (a takim simem z tego co Angelka napisałaś wnioskuję jest ten Wiktor) to raczej niemożliwe. Może jednak ściągnij sobie łatki do gry z www.thesims2.com zakładka help > patches i to coś pomoże w tym wypadku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Dzięki bjor ściągnę sobie tę łatkę.A jeśli chodzi o Wiktora to ja nie moge go znaleźć bo nie ma go ani w miłowie ani w weronie ani w dziwnowie.A propo tego kodu:Może mi ktoś go podać?
|
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 11
|
![]()
boolProp TestingCheatsEnabled true
Klikasz przytrzymując Shift na tego Wiktora, wybierasz opcję "Make Selectable". I już. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 11
|
![]()
Panda, czasem pojawiają się tacy simowie "znikąd".
Sprzedawcy z parceli publicznych, listonosz, gazeciarz, często simowie przechodzący koło domu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Panda - ten Wiktor to jest "miastowy" - nie można go kontrolować, ale można go wprowadzić do siebie,zaręczyć itp.
Dajama mnie wyprzedziła .. |
![]() |
![]() |
#18 |
Reputacja: 10
|
![]()
czasem sa simowie którzy nigdzie nie mieszakja bo na przykład poznano ich na dyskotycee
kapisz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Spróbowałam go wziąść do siebie poprzez kod i mi się udało ale jak kliknęłam ''zaproponuj małżeństwo'' to znów pojawiła mi się informacja:''Dopóki twój zwierzak jest ciężarny sim nie może się wprowadzić''.Niewiem co robić!
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Może ta simka jest w ciąży? Kiedyś miałam simkę i ona miała małe dziecko: Anię, kliknęłam na lustro i była opcja ,,zmień wygląd zwierzaka Ania"
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Eve : 27.08.2008 - 11:33 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|