![]() |
#441 |
Guest
|
![]()
A ja jestem za utworzeniem działu "Konkursy", w którym byłby możliwość utworzenia konkursu na własną rękę, imo gorzej byłoby z nagrodami.. W takim wypadku można by przeprowadzać je pod patronatem moderatora/admina, którzy dawałby powiedzmy tytuł do wybrania lub coś w stylu "Najlepszy kreator wnętrz sierpnia 2008" itd. Rozumiem, że wszyscy, którzy zarządzają forum mają wiele pracy, lecz zamiast poprawiać błędy ortograficzne pomogliby w integracji użytkowników przez konkursy itp. zabawy.
|
|
![]() |
#442 |
Guest
|
![]()
Naprawdę niezły pomysł. Popieram w całej rozciągłości. Wtedy więcej osób brałoby udział w konkursach. Założyciele konkursu pisaliby wtedy o temacie konkursu, zasadach i wygranym tytule. To by dało radę. Jestem za.
|
![]() |
#443 |
Reputacja: 10
|
![]()
z tymi konkursami na wlasna reke to beznadziejny pomysl :p. zrobilaby sie koszmarna burda jakby kazdy zaczal sobie wymyslac i dodawac konkursy ktore sobie wymyslil. nie daloby sie tego ogarnac, eheheh :p
|
![]() |
![]() |
#444 |
Guest
|
![]()
Niekoniecznie. Można by robić tzw. kolejki na pw i robić jeden konkurs dziennie/tygodniowo/miesięcznie. Każdy by pisał na kiedy konkurs i po prostemu: kto pierwszy ten lepszy.
|
![]() |
#445 |
|
![]()
konkursy sa cool! chetnie bym poogladal
![]() |
#446 |
Guest
|
![]()
Albo moderator/admin wyznaczał by termin na zgłoszenia, i kto miałby pomysł pisałby na PW
![]() |
![]() |
#447 |
Guest
|
![]()
hehe już widzę tą lawinę pmów
"moge zrobic konkursik o wloskach naszych supcio simow ??" |
![]() |
#448 |
Guest
|
![]()
xD tak. Albo na forum zgłaszać propozycje. Bo już się nudno robi. Chciałam zamieścić zabawny screen, niestety nic mi nie przyłazi do głowy :/
|
![]() |
#449 |
|
![]()
irys, chcesz miec wiecej konkursow, ale nawet nie umiesz podjac wyzwania jesli chodzi o istniejace, wiec ococho?
imo z tymi pmami to chyba jeszcze wieksze zamieszanie by bylo niz gdyby zaloga rzadzaca sama organizowala ![]() Ostatnio edytowane przez rosex : 19.08.2008 - 19:51 |
![]() |
![]() |
#450 |
Reputacja: 11
|
![]()
a ja chcialbym, aby w dzialach tematy przyklejone byly oddzielone od zwyklych.
edit: i jeszcze chcialbym, aby konta, ktore nie byly aktywne przez ok. pol roku, to zeby byly usuniete. bo chce sobie zmienic nicka, ale jest juz takie konto, ktore bylo ostatnio aktywne 2006 roku. ![]() Ostatnio edytowane przez Dami : 20.08.2008 - 15:44 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|