![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Miłowo:
Ćwir: Mortimer mi umarł, ale wcześniej ożenił się z Diną i mają coreczkę w wieku szkolnym. Kasandra się wyprowadziła i ożeniła z Donem. Aleksander jest nastolatkiem i ma dziewczynę. Dina pracuje w karierze sportowca. Przyjemniak: Marysia i Daniel są już emerytami. Daniel nadal romansuje z Kasią Langerak. Doszedł do szczytu kariery sportowca, a Marysia pracuje w polityce. Andżelika i Liliana na studiach. Andżela studiuje nauki polityczne, a Lili historię. Mieszkają razem z Damianem Biedakiem i Szczepanem Marzycielem. Marzyciel: Dariusz romansuje z Kasandrą, a Szczepan jest na studiach i uczy się aktorstwa. Jest z Lilianą. Dariusz pracuje w biznesie. Lotario: Don ożenił się z Kasandrą. Ma z nią córkę w wieku szkolnym. Jednak nadal romansuje z Kasią Langerak, Niną Kaliente i Diną Ćwir. Pnie się na szczyt kariery lekarskiej. Kasandra, natomiast jest naukowcem. Kaliente: Dina się wyprowadziła, a Nina została obibokiem. Zaadoptowała córkę, która jest obecnie w wieku szkolnym. Romansuje z Donem. Próchno: Honoriusz próbuje sił w karierze obiboka, a Karolina w karierze kulinarnej. Starają naprawić swoje stosunki małżeńskie. Hak: Jan odnosi sukcesy w karierze stróża prawa, a Esmeralda w karierze sportowca. Lucyna jest obecnie nastolatką i jest dziewczyną Błażeja Biedaka. Biedak: Balbina stara się poprawić sytuację finansową rodziny poprzez pracę w kulinariach. Damian studiuje literaturę, jest chłopakiem Andżeliki. Błażej jest nastolatkiem i chłopakiem Lucyny, a najmłodszy jest w wieku szkolnym. Dziwnowo: Dziwak: Waldemar i Leszek wyprowadzili się, został tylko Paskal ze swoją żoną Lolą Jedynak i córkami: kosmitką w wieku przedszkolnym i normalną, któa jest niemowlakiem. Paskal ciągle pracuje w karierze naukowca, a Lola jest sportsmenką. Waldemar ożenił się później z Ernestyną, mają córkę w wieku szkolnym. Waldemar jest naukowcem, a Ernestyna jest w wojsku. Leszek ożenił się z Celiną. Mają syna w wieku przedszkolnym. On jest naukowcem, a ona obibokiem. Samotnik: Anastazy ożenił się z Krystyną. Mają córkę w wieku szkolnym. Obydwoje są sportowcami. Jedynak: j.w. Widmo: Oliwka umarła, wcześniej zaprzyjaźniając się z Ofelią i Nerwusem. Ofelia ukończyła studia psychologiczne z wyróżnieniem i pracuje w karierze paranormalnej. Wyszła za mąż za Jaśka Kowala, który ukończył z wyróżnieniem studia na wydziale biologia i doszedł na szczyt kariery stróża prawa. Razem wychowują swoją córkę, która jest w wieku szkolnym. Kowal: Tam nic nie ruszałam, oprócz tego, że Jasiek poszedł na studia. Kamasz: Tam też nic nie ruszałam. Papużka: Również nic nie ruszałam. Werona: Nie grałam jeszcze. |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|