![]() |
#421 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
|
![]() |
#422 |
Guest
|
![]()
No jasne że żadnego Liścia nie ma, a nawet gdyby był zielony smok to napewno by go tak nie nazwali, to trochę idiotyczne nazywać tak smoka :lol: No moze trochę przesadziłam,
![]() |
![]() |
#423 |
Guest
|
![]()
Ja wam nie prubuje wcisnąc kitu tylko mówie to co widze u kolegi . I chętnie bam wam pokazal screna ale on nie ma internetu więc nie moge tego zrobić. A morze byly jakies wyrsje które mialy plik z zielonym smokiem ja tam nie wiem . Albo on wpisal jakis kod. A morze wiecie czy jest kod na magimony?? Bo nudne sie juz zrobilo to walczenie z innymi a zciagnac z internetu nie magimonów zciągnąć bo gram tylko u kolegi (co już wcześniej powiedziałem) on nie ma internetu.
|
![]() |
#424 |
Guest
|
![]()
Jak nie pokażesz screna z zielonym smokiem to ci nie uwierze, a chyba jesteś na tyle mądry żeby scren umieścić na dyskietce czy cd i wsadzić na twój komp i nam pokazać, proste co nie?
|
![]() |
#425 |
Guest
|
![]()
Proste jak jestnagrywarka a jak jej nie ma to trudne!!
![]() |
![]() |
#426 |
Guest
|
![]()
rozumiem, ale stacje dyskietek to chyba ma, nie ?! <_< z reszta likagirl powiedziala ze na dyskitce lub cd
pewnie powiesz ze ma popsuta..... (sorki ale nie lubie jak ktos klamie <_< a wydaje mi sie ze klamiesz) |
![]() |
#427 |
Guest
|
![]()
I tak nie jest potrzebna pregrywarka żebys umieścił na cd screna.Wystarczy że dasz otwórz na cd i tam skopiuujesz.Banał prawda?
|
![]() |
#428 |
Guest
|
![]()
ojj nie wlasnie kakby sie tak dalo niebyloby nagrywarek
![]() nie da sie skopiowac tak po prostu <_< ale kolega sebastiana chyba ma STACJE DYSKIETEK nie ?! screen zmiesci sie spokojnie na dyskietce ![]() |
![]() |
#429 |
Guest
|
![]()
No ale jak sie ma odpowiedni program clone cd czy jakiś taki to można
|
![]() |
#430 |
Guest
|
![]()
Stacje dyskietek mój kolega ma. Więc jak u niego będe to sprubuje skopiować.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|