![]() |
#332 |
Guest
|
![]()
Jakie są szczeble kariery dziennikarskiej?
|
![]() |
![]() |
#333 |
Guest
|
![]()
Witam
Przymierzam się do kupna czterech pór roku i mam pytanie: o co dokładnie chodzi z tym podotoczeniem "Kwitnące Wzgórze"? Czy to jakaś nowa parcela/dzielnica? Mogę prosić o więcej szczegółów? Dzięki |
![]() |
![]() |
#334 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Kwitnące Wzgórza to nowa okolica, która dochodzi i prezentuje większość możliwości gry
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Reputacja: 10
|
![]()
No to da sié zrobic simorosl bool-prop'em czy nie???
(Pytam po raz drugi).
![]() |
![]() |
#337 |
Reputacja: 10
|
![]()
Da się. Wpisujesz boolProp'a w otoczeniu, potem idziesz do sima, którego chcesz zamienić w simorośl, klikasz z Shiftem na drzewko ambrozyjne, wybierasz opcję get infected,czy jakoś tak, wtedy drzewko atakują robaki i karzesz simowi pryskać drzewko, i tak kilka(naście) razy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Guest
|
![]()
Chciałbym dowiedzieć się co powoduje że w mieszkaniu w zimę jest niesamowicie zimno. Simowie w piżamach zamarzają nie mówiąc już o niemowlęciu które wg komunikatów jest zamarźnięte cały czas. Jak mogę zwiększyć temperaturę w domu?
|
![]() |
![]() |
#339 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Shadow - prawdopodobnie nie masz dachu nad głową dla simów
![]() Jeżeli sama wybudowałeś dom to najlepiej żeby miał dach, albo płytki podłogowe położone na górze i uwaga na dachu nie możesz wtedy umieścić jakuzi tego wbudowywanego w ziemię, bo ta wanna sprawia, że dach znika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Guest
|
![]()
hihihih ja też tak miałam... w jedynce dach robił się automatycznie trzeba było tylko wybrać kolor... a tutaj napadał mi śnieg i nie wiedziałam o co chodzi
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|