Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.08.2008, 19:05   #1
Callineck
Guest

Domyślnie Odp: Treenf

Ładna, ciekawa bryła
W środku dominują wspaniałe, ciepłe kolory tworząc bardzo przytulną atmosferę

Bardzo podoba mi się sypialnia i łazienka (mam pytanie - skąd masz kafelki i pralkę?)
Świetne przyrządy kuchenne

Dwie rzeczy mi nie leżą - ręcznik w kuchni nad krzesłem i płyty w salonie (a nie masz ani telewizora, ani sprzętu grającego).

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.08.2008, 10:20   #2
haughton

Reputacja: 10

Sheba, muszę przyznać, że Twoje projekty są coraz lepsze. Pamiętam, że już Twój pierwszy dom na Forum spodobał mi się i pisałem wtedy że masz zadatki na dobrego architekta i dekoratorkę - jak widać miałem rację.

Domek jest maleńki, ale kolorowy i przytulny, coraz ładniej łączysz ze sobą dodatki i kolory, wstawiasz dużą ilość dekoracji i ciekawie aranżujesz pomieszczenia (mnie również podoba się pomysł ze szklaną ścianą). Jak dla jednego Sima domek jest idealny. Jedyne, do czego mógłbym się przyczepić to dach, który nie pasuje do tak niewielkiej bryły (jest za bardzo "kombinowany") i przedsionek, któy trochę nie pasuje do reszty domku, jak już wspomniała bjork . Tak czy inaczej - dobry pomysł i ciekawe wykonanie.
haughton jest offline  
stare 06.09.2008, 20:13   #3
Vegeta

Reputacja: 15

Jezu ale ochyda xD 1000/10

20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :<
Vegeta jest offline  
stare 27.10.2008, 16:12   #4
Flavour
Guest

Arrow Odp: Treenf

Jest co opisywać więc... pokojami...

BRYŁA:
Bryła ładna, zewnętrzne kolorki mi się zbytnio nie podobają - szkoda że mieszasz tak dziwnie jasny z ciemnym Ale ogólnie fajnie.
Za to: 9/10

PRZEDSIONEK:
To kurtyna czy ściana to czerwone w kwiaty? nie podoba mi się. 4/10

KUCHNIA:
Szafki maxisowskie, ale ładnie się komponują. Fajne kuchenne dodatki z neta
Kącik jadalny też ładniutki Za to: 9.75/10

SALON:
Nie podoba mi się kominek... Ale reszta fajna. Zielone kolorki, ładna zasłonka, obrazeczki, śliczne! Telewizor wiszący z sufitu mnie powala (skąd masz? xD)!!!
Ocena: 9/10

SYPIALNIA:
Genialna!
10/10

ŁAZIENKA:
Uwielbiam kwiatowe wzory w łazienkach Świetna! Wolałabym dokładniej ją zobaczyć (więcej fotek!). 9/10

OGRÓDEK:
Uboga roślinność, ale całość ładnie sie komponuje. Nie obnizam oceny bo sama nie szczególnie dobrze jestem za ogród oceniana
10/10

Podsumowując...
60,75/70

Bardzo spodobała mi się łazienka i sypialnia. Uwielbiam kolory. To chyba jeden z najlepszych domów jaki widziałam na tym forum. Spokojnie mogę porównać Cię z Vibratorią, która zaszokowała mnie swoimi budowlami (np. Ilios, Amazon, Spruce). Jestem jak najbardziej za. Pracuj dalej! Czekam na kolejne budowle!

ZAPRASZAM TEŻ DO MNIE xD

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania