![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam. Mam do zaprezentowania dom, który zbudowałem w Miłowie. Nie ma on żadnych dodatków z internetu oprócz sufitu. To jest mój pierwszy domek z The Sims 2 na forum, więc proszę o wyrozumiałość.
Mieszka w nim rodzina Lis. Zapraszam do oglądania! ![]() Rozmiar parceli:3x3 Koszt: 96 114 simoleonów Koszt (bez mebli): 26 724 simoleony Zamieszkany: Tak. Domek widoczny z przodu... ![]() ...i z tyłu. ![]() Na początku mamy salon. ![]() ![]() ![]() Potem obok głównego wejścia przechodzimy przez drzwi i idziemy do pokoju dziecinnego. ![]() ![]() Dalej przechodzimy do sypialni rodziców... ![]() ![]() ...i do kuchni. ![]() ![]() I do łazienki (do niej można dojść przez salon). ![]() ![]() No i ogród. ![]() ![]() Dziękuję za uwagę i proszę o komentarze. ![]() Pozdrawiam... Ostatnio edytowane przez pitreq95 : 27.08.2008 - 09:55 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pierwsza xD
Jak na 1 domek to nieźle,trochę nie podoba mi się łazienka... Ale poza tym ok ![]() Ocena 9,5/10 Czyli wspaniale jak na 1 domek ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jestem zdecydowanie na Nie...Bo:
- zapewne niegrasz po raz pierwszy w TheSims2 ,więc mogłeś wykazać się czyms więcej. - bryła nie jestz adowalająca ,gdyż jest to typowy kloc o nietypowym wyglądzie oraz oknach i drzwiach. - niedoboru w kolorach sian i obiektów. Na dalsza cześć się wypowiadać nie będe ,iż powinienes bardziej poćwiczyc w grze zanm wstawić cos na forum. GEMMa_ |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Fajnie byłoby gdybyś nie robił zdjęć w trybie budowania, ponieważ widać kratki.
Radzę również wykonywać screeny przy włączonym świetle wewnątrz domu, gdyż uzyskasz o wiele lepszy efekt. Ogólnie musisz popracować nad robienie zdjęć. Staraj się robić ujęcia bliżej mebli. |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oj, niezbyt Ci to wyszło. Nie wiem, czy budujesz już od jakiegoś czasu, jak to sugeruje Sheba (Tfu! Gemma, nie Sheba!), ale może tak. W każdym razie budowa bryły domu nie polega na umieszczaniu tych samych obiektów w porządku geometrycznym czy symetrycznym, jeśli wiesz o co mi chodzi. Poćwicz, pooglądaj inne prace na forum, postaraj się zbudować coś żywszego i bardziej oryginalnego.
Wnętrza też nie najlepsze, choć nie jest tragicznie. Widywałem już na tym forum takie okropieństwa, że aż żal było patrzeć. Ale to jest po prostu nijakie, w żadnym razie nie beznadziejne. Moja rada znów taka sama: poszukaj i inspiracji i poćwicz, Nie wypowiadam się na temat ogrodu, bo jest tragiczny, jeszcze te irytujące kratki, Ruika ma rację. Takie małe spostrzeżenie: odkąd to w grze dostępne są sufity? A pisałeś, że nie ma żadnych dodatków z neta... Ale ja się nie czepiam, nie przeszkadza mi to wcale, sam buduję tylko za pomocą dobrodziejstw internetu ![]()
![]() |
#6 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Czyżby znudziło Ci się budowanie domków w Sims 1?
Jak na pierwszy w dwójce,to nieźle. Widać, że masz już w tym doświadczenie ![]() Bardzo nie podobają mi się okna dachowe oraz sypialnia (taka mała rada: maszynę do ćwiczeń najlepiej jest dać do salonu- gdy jeden Sim śpi, a drugi chce poćwiczyć, obudzi tego pierwszego ![]() I przód domu za pusty (brak drzew itd.) 8/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Nie podoba mi sie zwlaczcza ogród taki pusty w pokoju dziecinnym pomieszales style w sypialni rodziców zasłony i ''narzedzie'' do cwiczen nie pasują ja na twoim miescu bym je wywalił i chyba są dodatki z neta - sufit ogólem na zachente 6/10
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Zapomniałem dopisać, że tylko sufit jest ściągnięty z internetu. Dzięki za oceny i komentarze.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
może być nie jest najlepszy ale może być
|
![]() |
#10 |
Guest
|