|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój dom ? | |||
Bardzo, |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 50.00% |
Tak, |
7 | 38.89% |
Nie, |
2 | 11.11% |
Okropny. |
0 | 0% |
Głosujących: 18. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Odpowiadam ^^
bjork wydłubać Ci oczy ![]() Callineck, shizeR i kotka22 bardzo dziękuję za oceny gemma wiem bryła jest bardzo prosta ale chyba chodzi bardziej o to żeby wnętrz było funkcjonalne nie. Małe pomieszczenie w sypialni to wolna przestrzeń zrobiona na potrzeby sypialni żeby ta ładniej wyglądała. Ruika upsss kurde miałem zrobić zdjęcie Kuchni Koperkowej i zapomniałem kurde mogłaś się dopominać bo ja mam skleroze i dzięki za ocenę. .error ^^ wiedziałem co zrobić, następny dom też planuję wybudować z dachem ![]() dominik12 i MaJu$kA ^^ . również dziękuję za oceny ![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Domek jest bardzo ładny 11/10
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Ah. no
![]() Pzdr.ShebauL :* |
![]() |
#14 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No czego???!!!
U mnie nie świeci pustkami otoczenie ![]() Gdzie te wszystkie domy, które tu pokazujesz? Ściągasz z innych stron, bo w grze ich nie masz? ![]() Pozdrawiam cieplutko |
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
gemma to Ty sheba ehhh ani się nie skapłem że nik zmieniłaś ^^
bjork ten dom stoi na odludziu ![]() Ostatnio edytowane przez kubuss : 26.08.2008 - 11:50 |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Oj..kubuss i kto tu jest spostrzegawczy ? No kto ? ;] Hih :* Pzdr.Cieplutko
Pzdr.ShebauLa _ |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Domek mi się podoba pomijając pokój Ady. Róż jest zimny sam w sobie i jeszcze w połączeniu z bielą (szarym??) brrr
![]() ocena 9,5/10 |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
W środku jest bardzo fajnie. Ale bryła mi się nie za bardzo podoba , tak masz racje jest prosta w budowie. A te akcenty ceglane dodają jej nowoczesności.
Ale ogród jest dość mały. Nic w nim nie ma o to mi chodzi. Chociaż jakieś drzewka czy coś takiego. 8/10 ![]() Bardzo mi sie w środku ponieważ jest bardzo ciepło ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|